Model Opla : Astra II
Zaproszone osoby: 1
LPG: Nie
Wiek: 23 Dołączył: 23 Gru 2005 Posty: 1495 Skąd: Szczecin
Wysłany: Nie Sty 29, 2006 00:08 Konta mailowe
Mam zaszczyt powitać Was wszystkich forumowiczy i zapytać się o jedną rzecz.
Mianowicie, ponieważ chcemy dalej się rozwijać i funkcjonować dla Was, moje pytanie brzmi następująco.
Prosiłbym Was o rade w celu przyznania kont e-mailowych
1. Pytanie : Czy chcielibyście otrzymać konta e-mailowe na domenie opel24.com
2. Pytanie : Ponieważ w pewnym stopniu jesteśmy ograniczeni pojemnoscią - 1.5 Giga
moglibysmy np. zaoferować konta 5-10 Mb dla użytkowników, którzy przekroczyli 50 postów
3. Pytanie : Robić jakąs zrzutkę dokupić jeszcze ok. z 10 Giga i zwiększyc konta do np. 50 mega ?
4. Pytanie : Czy lepiej zostawić, tak jak jest a ewentualne konta przyznawać tak jak
dotychczas w konkursach
Proszę o szczerą odpowiedz co o tym myślicie
Z góry dziękuje
Geppetto Porządkowy Model Opla : Astra II
Wiek: 42 Dołączył: 23 Gru 2003 Posty: 4262 Skąd: Internet
HP: 419/2333
18%
MP: 751/1114
67%
EXP: 81/99
81%
peper [Usunięty]
Wysłany: Nie Sty 29, 2006 00:53
Pytanie 1:
Jestem ZA, chcę takie konto.
Pytanie 2
No całkiem dobry pomysł gratyfikowania, tylko że 50 postów szybko się zbierze i zaraz też przestrzen dyskowa się skonczy...
Pytanie 3
Przychylam się do zrzuty, ale to zależy ile osób zaoferowało by się. Wogule to myślę sobie że możnaby zrobić wspólna kasę ze zrzutek na cele forum. Autokącik tak robi i zobaczcie ile już kasy mają ( fakt, że działają długo i ludzi tam full, ale potrafią jednak i w ten sposób ulepszać swoje forum). To jest jeden z bardzo dobrych sposobów na rozwój forum. Poza tym jak z czasem nam się zachce jakiś lepek, smyczy lub innych gadżetów z logo forum, to będzie to dobre miejsce do wpłat na te i inne cele.
W tym pytaniu jestem najbardziej za, bo wspólnie za niewiele można bardzo wiele " grosz do grosza i bedzie kokosza", hehe
Każdy jest w stanie wysupłać drobną kwotę, obciąć koncówkę z konta, itp.
Pytanie 4
To jeżeli nie będzie chętnych na powyższe
Model Opla : Astra II
Zaproszone osoby: 1
LPG: Nie
Wiek: 23 Dołączył: 23 Gru 2005 Posty: 1495 Skąd: Szczecin
Wysłany: Nie Sty 29, 2006 01:03
Co do kasy, nie chciałbym zbierać, forum ma się utrzymać się z reklam ( te na górze i na dole forum, za każde klikniecie na poczet forum wpływa pare centów i to powinno wystarczyć na bytowanie forum w takiej postaci jakie jest), a na poczatku obiecałem, iż było jest i będzie darmowym.
Nie chcemy wprowadzać żadnych składek, no chyba że Nasi użytkownicy chcieliby zrobić taką akcje, lub na miejsce pod konta mailowe.
Narazie to są same zapytania, pozniej będziemy testować, w miarę naszych możliwości wybraną przez Was opcję.
peper [Usunięty]
Wysłany: Nie Sty 29, 2006 01:49
Nie miałem na myśli jakiś obowiązkowych składek, tylko dobrowolne wrzutki na konto forum z określeniem przeznaczenia. Myślę, że z czasem, wraz z rozwojem forum coś takiego będzie możliwe z różnych wzlędów. Bo tak np. szybciej i taniej można coś zorganizować ulepszyć sprzęt, z którego i tak korzysta ogół.
Ja wiem, że FORUM TO DARMOWY W UżYTKOWANIU WIRTUALNY TWÓR
PS.
Prosiłeś o szczerą odpowiedź...
HP: 419/2333
18%
MP: 751/1114
67%
EXP: 81/99
81%
Żywcia [Usunięty]
Wysłany: Nie Sty 29, 2006 06:08
mysle ze nie ma co obciążać forum kontami tym bardziej ze nie są one zbyt pojemne. Każdy moze sobie zalożyc taką skrzynkę na stronach np onet czy WP ( która ma - lub miala promocje 3 GB za darmo). Lepiej to zostawić na np stałe fotoporady- relacje forumowiczów z napraw swoich opelków a także inne stałe elementy forum
rox [Usunięty]
Wysłany: Nie Sty 29, 2006 11:55
mysle ze alias pocztowy by wystarczyl bo zakladam ze kazdy z nas jakies konto ma. co do skladki to pare zlotych jestem w stanie wysuplac jesli bedzie taka potrzeba.
piroman [Usunięty]
Wysłany: Nie Sty 29, 2006 14:09
poczta jak poczta... ale nie rozdawajcie tak wszystkiego w zamian za posty bo ludzie zacznal pisac ***nie bluźnij!*** byle sobie stuknac tego mp. 50 posta i cos dostac takie jest moje zdanie...
turtek [Usunięty]
Wysłany: Pią Mar 10, 2006 10:33
mam pomysła określ ile trza kasy żeby wystartowały skrzynki pocztowe a ludzie którzy chcą zrobia ściepe i sprawa wystartuje każdy który będzie chciał się dopiać będzie musiał wnieś opłate i tak to ma ręce i nogi (myślę) proste i chyba znajdą się chentni
błąd ort.
Ostatnio zmieniony przez Sob Mar 11, 2006 13:47, w całości zmieniany 1 raz
i nie ma co już dyskutować. Ostatnio zakupiłem (dokupiłem ) większą przestrzen internetowa wraz z większym transferem na stronkę. Dlatego, mogę zagwarantować, iż serwery wytrzymają skrzynki pocztowe. A jeśli nie to przecież składka za skrzynki i tak i tak idzie na zakup, utrzymanie, hosting serwera.