Opel Astra
opel
Opel-Strona Główna Szukaj w Opel24 Grupy w Opel 24 Opel24 Faq Rejestracja w Opel Profil Prywatne Wiadomoœci w Opel
Opel Opel Forum Corsa Opel Opel Tigra Tigra Team Opel Corsa Opel 24 Opel Opel Vectra

Poprzedni temat «» Następny temat
która antena może być
Autor Wiadomość
sklejek 

Model Opla : Astra F Combi x16xel
Wysłany: Pią Lip 27, 2007 10:21   która antena może być

w związku z tym że w bardzo bliskim terminie wyjeżdżam na urlop potrzebuje szybko anteny
w miejsce tej co mi ukradli, niedaleko mnie jest hurtownia i mają trochę sprzętu, min na allegro prowadzą sprzedaż
pod tym linkiem znajduje sie lista jego przedmiotów

którą antenę polecicie ???

pozdr sklejek

Geppetto
Porządkowy
Opel Tigra
Model Opla : Astra II

HP: 419/2333
18%
MP: 751/1114
67%
EXP: 81/99
81%
nerro
[Usunięty]

Wysłany: Pią Lip 27, 2007 12:43   

Uzywam anteny HUSTLER IC100, jak mi sie z nia cos stanie to kupie antene PRESIDENT ML145

jogi1982 
Grzechu

Model Opla : Classic X16SZR
Wysłany: Sro Sie 01, 2007 13:43   HUSTLER IC 100

Model VK 145 Mag to najpopularniejszy model wœród najlepszych anten. Jest to antena o grubej cewce, dużej mocy i dużym wzmocnieniu. Dzięki bardzo dobrym pametrom technicznym oraz dużej długoœci ma duży zasięg ok 20 km a od klientów którzy zakupili powyższy model dochodzš do nas informacje że zasięg to nawet 30 km !!, jest idealna dla użytkowników którzy potrzebujš profesjonalnego sprzętu cb o dużym zasięgu. Antene montujemy za pomocš podstawy magnetycznej dołšczonej do anteny, antena wytrzymuje prędkoœci dochodzšce do 200km/h !!więc nie ma obawy że spadnie nam z dachu i co równie ważne - antene bardzo łatwo zdemontować na noc. Kabel zakończony wtykiem UC1 o długoœci 4,5m umożliwia montaż anteny praktycznie w dowolnym miejscu na naszym aucie, kabel jest zakończony standartowym wtykiem który pasuje do każdego radia CB.

25km buhaha chyba w otwartym terenie z Giewontu
testowałem ta antenke realny zasieg w Wawie to około 6km w trasie około 15
dalsze odległosci to szum ale powiem tylko ze to 1 z lebszych anten polecam jednak te 145cm i wiecej

blacha_mc
[Usunięty]

Wysłany: Pią Sie 03, 2007 00:11   

Presidenta, bo z resztą może się okazać ze to te z typu "bez strojenia bez gwarancji bez odbioru", a poco dwa razy kasę wydawać

Geppetto
Porządkowy
Opel Tigra
Model Opla : Astra II

HP: 419/2333
18%
MP: 751/1114
67%
EXP: 81/99
81%
Odpowiedz do tematu