Model Opla : Corsa B C14NZ
Zaproszone osoby: 1
Wiek: 34 Dołączył: 05 Sty 2006 Posty: 753 Skąd: Kielce/Lublin
Wysłany: Wto Kwi 04, 2006 12:37
to uczyniłem ja i wcale się nie wstydzę tego co zrobiłem
a Waszą klubowiczkę potraktowałem jak każdego innego forumowicza
usunąłem posty nie związane z tematem i tyle
postu eduardo_vkp nie mogłem usunąć ponieważ nie mogę moderować postów admina, skrobnąłem więc do niego priva coby go usunął i to uczynił. Oprócz posta naszej koleżanki Pooh usunąłem jeszcze jedngo posta i jego autor jakoś nie płacze z tego powodu. A że się nie podpisałem - to prawda - zapomniałem, przepraszam za to i tylko za to, bo nadal uważam, że moje działania były słuszne i szczerze mówiąc (a racej pisząc) to nie wiem o co tyle zamieszania.
Tyle moich wywodów w tej sprawie, idę na spacer
Model Opla : Tigra & Corsa B
Wiek: 26 Dołączył: 02 Lut 2006 Posty: 354 Skąd: Krosno Odrzańskie
Wysłany: Wto Kwi 04, 2006 13:26
Nie moze miec miejsce sytuacje, ze sa rowni i roiwniejsi...jeseli post w jakis sposob jest sprzeczny z konwencja tematu to nawet gdyby napisal go sam papiez, powinien zostac usuniety. Jezeli jednak cala sutuacja, jak mowiles, zostala naprawiona, to ok. Uczulam w przyszlosci na takie sytuacje. Pooh poczula sie urazona, dlatego w imieniu moderatorow Opel 24 ja przeprosilem...mam nadzieje, ze nie bedzie juz wiec ej zgrzytow.
Wysłany: Wto Kwi 04, 2006 18:07
dr_cybergoose napisał/a:
...Nie moze miec miejsce sytuacja, ze sa rowni i rowniejsi...
tak, masz rację w 100%, wszyscy powinni być traktowani na tym samym poziomie
dr_cybergoose napisał/a:
...jesli post w jakis sposob jest sprzeczny z konwencja tematu to nawet gdyby napisal go sam papiez, powinien zostac usuniety...
tutaj też masz 100% racji, toteż dlatego poprosiłem eduardo_vkp aby usunął swojego posta gdyż jak pisałem wcześniej nie mogę moderować postów admina. Ja usunąłem te posty, które mogłem usunąć
dr_cybergoose napisał/a:
...Pooh poczula sie urazona...
i niepotrzebnie, nie chciałem jej urazić. Naprawdę nie sprawia mi przyjemności urażanie innych ani tym bardziej zrażanie do siebie.
dr_cybergoose napisał/a:
...mam nadzieje, ze nie bedzie juz wiecej zgrzytow...
ja też
Geppetto Porządkowy Model Opla : Astra II
Wiek: 42 Dołączył: 23 Gru 2003 Posty: 4262 Skąd: Internet
HP: 419/2333
18%
MP: 751/1114
67%
EXP: 81/99
81%
Marcin [Usunięty]
Wysłany: Wto Kwi 04, 2006 18:28
Kobitka ma chyba "ciężkie dni", że ją to aż tak poruszyło
Wysłany: Wto Kwi 04, 2006 23:37
holcu właśnie odblokował usuwanie postów adminów więc taka sytuacja się więcej nie powtórzy. Każdy mod może od teraz usuwać wszystkie posty w moderowanym przez siebie dziale
P.S.
w innych działach też