Model Opla : Astra G 1.6 16v
LPG: nie
Wiek: 18 Dołączył: 09 Gru 2007 Posty: 131 Skąd: Skierniewice
Wysłany: Pon Mar 24, 2008 20:55 Łódzkie Forum Opla
Nie wiem czy to wypali itp. ale wpadłem na taki pomysł żeby zrobić forum dla łódzkich userów Opla. Albo np. dla łódzkich Astrowiczów. Czy ktoś ew. opowiada się za takim rozwiązaniem i ew. jest chętny do pomocy przy projekcie?
Model Opla : Vectra A C16NZ Sedan
Zaproszone osoby: 8
LPG: Nie
Wiek: 28 Dołączył: 20 Paź 2006 Posty: 2131 Skąd: Jarosław
Wysłany: Pon Mar 24, 2008 21:09
Nasze forum ma łączyć a nie dzielić.
Faktem jest że łódzka grupa opel24 działa bardzo prężnie ale to nie powód żeby się odcinać.
Jestem na nie.
_________________ Ekstremista to facet, który rozbija brudną szybę, zamiast ją umyć.
Konserwatysta to ktoś, kto broni istniejącego zła.
Liberał to człowiek, który chciałby zastąpić istniejące zło innym złem.
Robert Byrd
Model Opla : Astra II
Zaproszone osoby: 1
Wiek: 23 Dołączył: 23 Gru 2005 Posty: 1480 Skąd: Szczecin
Wysłany: Pon Mar 24, 2008 22:11
Moim zdaniem jest to zły pomysł. Gdyż nasze działania zmierzają do stworzenia wspólnej jednej większej bazy wiedzy dla całej marki Opel.
Rozdział ze względu na miasto da Wam może troszkę więcej intymności gdyż będą "sami swoi" aczkolwiek zawsze byłem przekonany iż prowadzimy bardzo liberalną politykę funkcjonowania i nikomu nie dajemy odczuć różnić zarówno poglądowych jaki ze względu na miejsce zamieszkania.
Równocześnie musisz zdawać sobie sprawę z bardzo dużej ilości pracy jaką trzeba włożyć a i również pieniążków.
Jednak decyzja należy do Was.
_________________ Kobieta jest zaproszeniem do szczęścia...
Moim zdaniem jest to zły pomysł. Gdyż nasze działania zmierzają do stworzenia wspólnej jednej większej bazy wiedzy dla całej marki Opel.
Zgadzam się z holcu, i myślę że większość userów i tak będzie zaglądać O24 choćby dlatego że wielość problemów zależy od ilości użytkowników i rad które z tej ilości wynikają.
loozack napisał/a:
Nasze forum ma łączyć a nie dzielić.
Faktem jest że łódzka grupa opel24 działa bardzo prężnie ale to nie powód żeby się odcinać.
Jestem na nie.
Model Opla : Astra II
Zaproszone osoby: 1
Wiek: 23 Dołączył: 23 Gru 2005 Posty: 1480 Skąd: Szczecin
Wysłany: Pon Mar 24, 2008 22:44
Jeśli jednak jest coś na forum co być może Wam przeszkadza, być może macie jakieś oczekiwania odnośnie nowych działów itp to proszę dać znać napewno zareagujemy.
_________________ Kobieta jest zaproszeniem do szczęścia...
Geppetto Porządkowy Model Opla : Astra II
Wiek: 42 Dołączył: 23 Gru 2003 Posty: 4262 Skąd: Internet
Model Opla : Astra G & Vectra B
Zaproszone osoby: 5
Wiek: 32 Dołączyła: 24 Gru 2006 Posty: 1033 Skąd: Sosnowiec
Wysłany: Wto Mar 25, 2008 00:21
Łódzki temat w "Soptach i zlotach" działa dość prężnie. Mimo, że sporo tam spamu, jest to świetna forma komunikowania się klubowiczów, poza tym mamy mapy użytkowników, więc nie problem odnaleźć takowych z okolic Łodzi i skontaktować się z nimi via PW, GG czy mailem.
Jestem na nie.
_________________ Nieważne, że nas mało... ważne, że myślimy...
Model Opla : Kadett E
LPG: Tak
Wysłany: Wto Mar 25, 2008 08:44
Witam
Nie podoba mi się to co kolega chce zrobić tu TAJGA75ma rację jeśli chcesz pogadać to jest GG PW
Tak bez obrazy śmiem przypuszczać że na innych forach złożyłeś taką samą propozycje
Ty po prostu nie rozumiesz co ci ludzie tu stworzyli
Pozdrawiam...