|
|
| Autor |
Wiadomość |
heparo [Usunięty]
|
Wysłany: Czw Lut 15, 2007 12:13 LOST - znow na ekranie
|
|
|
Hej
Zdziwilo mnie to ze nikt nie zamienil tu slowa o LOST (zagubionych).... ostatnio dlugoczekalismy na wyemitowanie kolejnych odcinkow, i jest!
Nowy (NotInPortland 3x07) jakos bardzo mnie nie zaskoczyl ale ... wprowadzono kilka nowych wątkow i czekamy na dalszy rozwoj wydarzen.
Jak dla mnie Lost .. nieco zwolnił tempa .. na początku siedzialem jak 'zaczarowany' teraz juz mniej, ale mimo to i tak jestem pod wrazeniem pomyslowosci tego serialu....
Czekam na Wasz opinie
Pozdrawiam
H. |
|
|
|
 |
|
Geppetto
Porządkowy
Model Opla : Astra II
Wiek: 42 Dołączył: 23 Gru 2003 Posty: 4262 Skąd: Internet 
|
|
|
|
|
Secdriver [Usunięty]
|
Wysłany: Pon Mar 26, 2007 09:43
|
|
|
Bez obrazy, ale nic mnie ten LOST nie przyciągał do ekranu...
No ale każdy ma swoje zboczenia
Jeśli Ci sie podoba, to życzę wielu odcinków...
|
|
|
|
 |
heparo [Usunięty]
|
Wysłany: Pon Mar 26, 2007 10:46
|
|
|
Hej
Wolalbym zebys nie zyczyl mi wielu odcinkow
...bo juz za dlugo sie to ciagnie
Mojego kolegi Lost tez nie przyciagnal .. zapytalem jak on to oglada .. powiedzial: no co ktorys odcinek, (i nie znajac angielskiego) bez polskich napisow, przewijajac ... no to pewnie ze moze sie nie spodobac <ok>
Polostdrawiam!
H. |
|
|
|
 |
Secdriver [Usunięty]
|
Wysłany: Sro Mar 28, 2007 09:45
|
|
|
No właśnie o to chodzi że jak będzie dużo odcinków, to nawet jak pominiesz kilka, to sie nie zgubisz w temacie... hehehehe
No niestety coraz więcej jest tego typu seriali...
Tak bardzo polecali "Skazanego na śmierć"... Bardzo fajn(e) pierwsze dwa- trzy odcinki, a później tylko się ciągnie jak flaki z olejem... przeciągaja jak brazylijsko-argentyńsko-wenezuelskie tasiemce... Ech... |
|
|
|
 |
|
Geppetto
Porządkowy
|
|
|
|
|
heparo [Usunięty]
|
Wysłany: Sro Mar 28, 2007 09:47
|
|
|
| Cytat: | | No niestety coraz więcej jest tego typu seriali... |
W takim razie co Ty polecasz do ogladania ?
H. |
|
|
|
 |
Secdriver [Usunięty]
|
Wysłany: Sro Mar 28, 2007 14:47
|
|
|
| Nie wiem... Na pewno film fabularny... Ogólnie nie lubię seriali, ale to tylko moje zdanie i jeśli ktos uważa inaczej, to szanuję jego wybór. Ostatnio oglądałem dwa filmy... Testosteron (pl komedia)- pośmiałem sie trochę i Apocalypto (Mela Gibsona)- powiem że nazbyt brutalny ale ogólnie mi się podobał... Co jeszcze... Oglądalem też Underworld i Underworld Evolution (usa fantasy horror) o wampirkach i wilkołakach i polecam go wszystkim wielbicielom akcji połączonej z fantasy... Pozdrowionka 4 all!!! |
|
|
|
 |
heparo [Usunięty]
|
Wysłany: Sro Mar 28, 2007 14:56
|
|
|
ano dobre te filmy, ktore wymieniles - obejrzyj jeszcze KrwawyDiament i z fantazy: Eragorn
Pozdrawiam
H. |
|
|
|
 |
Secdriver [Usunięty]
|
Wysłany: Czw Mar 29, 2007 12:11
|
|
|
Eragorna chyba oglądałem, ale o Krwawym Diamencie nie słyszałem... poszukam.
Tak z innej mańki to proponuje przenieść się z filmami na;
http://forum.opel24.com/f...acie-vt3454.htm
,bo tu niestety i tak nikt o "Lost'ach" nie pisze...
Co Ty na to:?: |
|
|
|
 |
|
Geppetto
Porządkowy
|
|
|
|
|
heparo [Usunięty]
|
Wysłany: Czw Mar 29, 2007 12:16
|
|
|
ok
|
|
|
|
 |
Mariusz4101 [Usunięty]
|
Wysłany: Wto Kwi 17, 2007 10:23
|
|
|
| ja oglądałem Lost właśnie kończe 3 sezon i powiem że podoba mi sie ,tylko że oglądam po 4 odcinki odrazu wtedy jest ciekawszy.Wszystkich ma być ok 100 z tym że 4 sezon będzie miał najwięcej.Z seriali oglądam jeszcze: skazanego,rzym,odwróceni,sfore i mam blade ale jeszcze nie zaczałem czekam jak bąde miał więcej odcinków żeby ogladac moją techniką. |
|
|
|
 |
|
|