Opel Astra
opel
Opel-Strona Główna Szukaj w Opel24 Grupy w Opel 24 Opel24 Faq Rejestracja w Opel Profil Prywatne Wiadomości w Opel
Opel Astra Opel Forum Corsa Opel Opel Tigra Tigra Team Opel Corsa Opel 24 Astra Opel Astra Opel Vectra

Poprzedni temat «» Następny temat
LOST - znow na ekranie
Autor Wiadomość
heparo
[Usunięty]

Wysłany: Czw Lut 15, 2007 12:13   LOST - znow na ekranie

Hej
Zdziwilo mnie to ze nikt nie zamienil tu slowa o LOST (zagubionych).... ostatnio dlugoczekalismy na wyemitowanie kolejnych odcinkow, i jest!

Nowy (NotInPortland 3x07) jakos bardzo mnie nie zaskoczyl ale ... wprowadzono kilka nowych wątkow i czekamy na dalszy rozwoj wydarzen.

Jak dla mnie Lost .. nieco zwolnił tempa .. na początku siedzialem jak 'zaczarowany' teraz juz mniej, ale mimo to i tak jestem pod wrazeniem pomyslowosci tego serialu....

Czekam na Wasz opinie :mrgreen:

Pozdrawiam
H.

Geppetto
Porządkowy
Opel Tigra
Model Opla : Astra II

Secdriver
[Usunięty]

Wysłany: Pon Mar 26, 2007 09:43   

Bez obrazy, ale nic mnie ten LOST nie przyciągał do ekranu...
No ale każdy ma swoje zboczenia :mrgreen: :mrgreen:
Jeśli Ci sie podoba, to życzę wielu odcinków...
:D :D :D

heparo
[Usunięty]

Wysłany: Pon Mar 26, 2007 10:46   

Hej
Wolalbym zebys nie zyczyl mi wielu odcinkow ;-)
...bo juz za dlugo sie to ciagnie :-D

Mojego kolegi Lost tez nie przyciagnal .. zapytalem jak on to oglada .. powiedzial: no co ktorys odcinek, (i nie znajac angielskiego) bez polskich napisow, przewijajac ... no to pewnie ze moze sie nie spodobac :-) <ok>

Polostdrawiam!
H.

Secdriver
[Usunięty]

Wysłany: Sro Mar 28, 2007 09:45   

No właśnie o to chodzi że jak będzie dużo odcinków, to nawet jak pominiesz kilka, to sie nie zgubisz w temacie... hehehehe :mrgreen: :mrgreen:
No niestety coraz więcej jest tego typu seriali...
Tak bardzo polecali "Skazanego na śmierć"... Bardzo fajn(e) pierwsze dwa- trzy odcinki, a później tylko się ciągnie jak flaki z olejem... przeciągaja jak brazylijsko-argentyńsko-wenezuelskie tasiemce... Ech... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Geppetto
Porządkowy
Opel Tigra

heparo
[Usunięty]

Wysłany: Sro Mar 28, 2007 09:47   

Cytat:
No niestety coraz więcej jest tego typu seriali...

W takim razie co Ty polecasz do ogladania ?

H.

Secdriver
[Usunięty]

Wysłany: Sro Mar 28, 2007 14:47   

Nie wiem... Na pewno film fabularny... Ogólnie nie lubię seriali, ale to tylko moje zdanie i jeśli ktos uważa inaczej, to szanuję jego wybór. Ostatnio oglądałem dwa filmy... Testosteron (pl komedia)- pośmiałem sie trochę i Apocalypto (Mela Gibsona)- powiem że nazbyt brutalny ale ogólnie mi się podobał... Co jeszcze... Oglądalem też Underworld i Underworld Evolution (usa fantasy horror) o wampirkach i wilkołakach i polecam go wszystkim wielbicielom akcji połączonej z fantasy... Pozdrowionka 4 all!!!

heparo
[Usunięty]

Wysłany: Sro Mar 28, 2007 14:56   

ano dobre te filmy, ktore wymieniles - obejrzyj jeszcze KrwawyDiament i z fantazy: Eragorn

Pozdrawiam
H.

Secdriver
[Usunięty]

Wysłany: Czw Mar 29, 2007 12:11   

Eragorna chyba oglądałem, ale o Krwawym Diamencie nie słyszałem... :shock: poszukam.
Tak z innej mańki to :idea: proponuje przenieść się z filmami na;

http://forum.opel24.com/f...acie-vt3454.htm

,bo tu niestety i tak nikt o "Lost'ach" nie pisze... :znudzony:
Co Ty na to:?: :?: :?:

Geppetto
Porządkowy
Opel Tigra

heparo
[Usunięty]

Wysłany: Czw Mar 29, 2007 12:16   

ok
:roll:

Mariusz4101
[Usunięty]

Wysłany: Wto Kwi 17, 2007 10:23   

ja oglądałem Lost właśnie kończe 3 sezon i powiem że podoba mi sie ,tylko że oglądam po 4 odcinki odrazu wtedy jest ciekawszy.Wszystkich ma być ok 100 z tym że 4 sezon będzie miał najwięcej.Z seriali oglądam jeszcze: skazanego,rzym,odwróceni,sfore i mam blade ale jeszcze nie zaczałem czekam jak bąde miał więcej odcinków żeby ogladac moją techniką.

Odpowiedz do tematu