Opel Astra
opel
Opel-Strona Główna Szukaj w Opel24 Grupy w Opel 24 Opel24 Faq Rejestracja w Opel Profil Prywatne Wiadomości w Opel
Opel Astra Opel Forum Corsa Opel Opel Tigra Tigra Team Opel Corsa Opel 24 Astra Opel Astra Opel Vectra

Poprzedni temat «» Następny temat
mandaty
Autor Wiadomość
eduardo_vkp
[Usunięty]

Wysłany: Nie Sty 15, 2006 19:11   

Cytat:
ja chyba kupie sobie CB, jeden mandat i juz jest rownowartosc radia. Inwestycja w przyszlosc

za moj mandat kupilbym juz calkiem dobre radio z antena z uchwytem na klape :lol:
no i chce wlasnie kupic niedlugo tylko trzeba jeszcze troche odlozyc :mrgreen:

Geppetto
Porządkowy
Opel Tigra
Model Opla : Astra II

ryba1
[Usunięty]

Wysłany: Wto Sty 17, 2006 09:07   

ja juz troche mandatow zaliczylem z racji wykonywanego zawodu(kierowca) ale najwiekszy jaki pamietam to bylo 400zl(utargowane z1000) i 6pkt(z10pkt) mialem wtedy honde prelude 2,0 dwa gazniki webera(zbierala sie jak malo co) jade sobie jak czlowiek. wlot do bydgoszczy 230 za liczniku(droga 2pasmowa) a tu mi wyskakuje i macha. stanolem 300m dalej i poczekalem jak przyjdzie. nim dotarl byl juz wsciekly i spocony bo to bylo lato. pech chcial ze 500m wczesniej zaczol sie teren zabudowany i wtedy jeszcze 60km/h po dlugich pertraktacjach udalo sie zejsc z mandatu ale uslyszalem ze jestem rekordzista na tej trasie. ciekawe czy ktos mnie juz od tamtej pory pobil 8) teraz mam CB wiec za predkosc juz mie nie sciagaja. ostatnio wywalczylem upomnienie. tankuje na stacji. slysze na CB ze za mostem stoja. ruszam. pasy zapiete,48km/h na liczniku,telefon odlozony. pelna kulturka. patrze na nich i sie smieje ze frajera nie znajda a policjan mi macha. zjechalem mysle rutynowa-nudzi im sie. pan wladza podchodzi i oswiadcza ze bedzie 100zl bo SWIATEL nie mam. ale ugadalem i puscili. szerokosci koledzy

Robo
[Usunięty]

Wysłany: Wto Sty 17, 2006 10:42   

To teraz ja.

100 zeta za przejechanie świateł na czerwonym punktów nie pamiętam dawno to było.
Sprawa w grodzkim za nie zapięcie pasów, policja nie miała sie do czego przyczepić to powiedzieli że z tyłu pasażerowie nie mieli pasów zapiętych (żeby było weselej z tyłu miałem folie 2 i nic przez nią nie widać) :lol:
100 zeta 2 pkt za nie zapalenie świateł , wyjeżdzałem z domu i stali na zakręcie (no cóż zdarza sie)
400 zeta 10 pkt tego samego dnia wieczorem za przekroczenie prędkości o 52 km/h ( miałem fuksa że stali za rondem przed rondem leciałem ponad 160) :roll:

teraz mam 12 punktów i czekam na wszystkich świętych to mi sie anulują 8)

patryk82
[Usunięty]

Wysłany: Pią Sty 20, 2006 09:24   

NO TO JA TAZ OPOWIEM SWOJA HISTORIE
TRASA TORUN BYDGOSZCZ LECE SOBIE SPOKOJNIE 120 Z BOKU WYJEZDZA MI GRUCHA ZWALNIEM PROBOJE WYPRZEDZIC A CH.. JAK SIE TYLKO WYCHYLEM TO MI W LEWO ZJEZDZA W KONCU WIDZE DLUGA PROSTA WIEC BUT ,PATRZAC NA TO CZY JEDZIE COS Z NAPRZECIWKA NIE ZWROCILEM UWAGI ZE BYL TAM ZAKAZ WYPRZEDZANIE KRZYZOWKA I (TO JUZ WIDZIALEM)LINIIA PODWOJNA CIAGLA
NO I PAN MNIE LIZAKIEM ZDAZYL MACHNAC BO RADAR LEZAL NA MASCE I NIE ZDAZYL CALE SZCZESCIE
WERDYKT 15PKT I 100ZL MANDATU NA POCZATKU ZAPROPONOWAL 1000 ALE BYLEM GRZECZNY I UPRZEJMY TO MI ZROBIL PROMOCJE
POTEM PRZEZ ROK JEZDZILEM JAK EMERYT ZEBY CZASEM NIE TRAFIC KOLEJNYCH PUNKTOW BO JUZ RAZEM Z POPRZEDNIMI MIALEM ICH 19
A TU LINK O FOPTORADARACH I ICH LEGALNOSCI
http://motoryzacja.interia.pl/news?inf=708233

Geppetto
Porządkowy
Opel Tigra

holcu 
Administrator

Zaproszone osoby: 1
LPG: Nie

Punkty zdobyte: 7
Wysłany: Pią Sty 20, 2006 09:50   

Patryk bardzo byśmy prosili o nie nadmierne używanie CAPSLOCKA (dużych liter) podczas pisania postów.

Staje sie wtedy tekst mniej czytelniejszy. Bardzo prosimy o poprawienie posta poprzez użycie przycisku edycja

slavek_vkp
[Usunięty]

Wysłany: Pią Sty 20, 2006 20:49   

Sprawa optymistycznaw wlasnie od dzis bedę mial zero punkcików, a bylo ich ostatnio 13. I to jest dopiero ulga.
Mandatów mialem w swojej "karierze" ok. 10 i żadnego jeszcze nie zaplacilem. :D

[ Dodano: 20-01-2006, 19:58 ]
eduardo_vkp napisał/a:
Ja raz jak z kolega jechalem megan'ka z lublina do lecznej i za turka to chyba bylo, sznurek samochodow jedzie 60km/h wyjechalismy na dluga prosta i nie widac miskow

Na tym odcinku często stoją. Od Lublina prawie do Łuszczowa jest wszędzie ograniczenie do 50.
Kiedyś jeszcze golfem jak jechałem przed Turka z przyszłą małżonką to nie zauważyłem jak mnie zatrzymywali. Po prostu minąłem ich i pojechałem sobie dalej. Jest tam szeroko, jechać się chce a jest ograniczenie.

eduardo_vkp
[Usunięty]

Wysłany: Pią Sty 20, 2006 22:36   

^^ ^^^
no akurat ja nie lubie tej trasy bo jak duzy ruch i trafisz za jakiegos zoltka tak juz kaplica :?
brakuje tych jeszcze przynajmniej 3 metrow szosy na pobocza zeby wolniejsi mogli zjechac puszczajac tych za soba :wink: tak jak to jest np. w drodze z lublina na chelm, tam mozna pocisnac chociaz tez sa miejsca gdzie miskaki stoja :lol: musiaem troche je znac bo we wakacje prawie codziennie tam smigalem :twisted:

slavek_vkp
[Usunięty]

Wysłany: Sob Sty 21, 2006 21:47   

No ale na wąskiej drodze spac się nie chce. Ja osobiście lubię wąskie drogi niz dwa pasy. A zapierd.......... 200 na autostradzie każdy potrafi.

Geppetto
Porządkowy
Opel Tigra

eduardo_vkp
[Usunięty]

Wysłany: Sro Sty 25, 2006 10:50   

^^ ^^^^^
no Ty masz czym wyprzedzac 8) ja mam troche mniej kucykow pod maska :roll:

cola
[Usunięty]

Wysłany: Sro Sty 25, 2006 15:15   

Ja dostalem jeden mandat w zyciu. Poprostu w miescie mnie tajniacy podpuscili, zebym sie scigal i nagrywali mnie na video-radarze. Efekt - 500 zl i 10 pkt. Predkosc 140, ograniczenie do 70-ciu :oops: Punkty mi sie kasuja 14 lutego, wiec juz niedlugo.

Pozdrawiam!!!!

Odpowiedz do tematu