|
|
|
|
|
|
| Autor |
Wiadomość |
Peter

Model Opla : Tigra
Zaproszone osoby: 851
Wiek: 36 Dołączył: 01 Lut 2006 Posty: 683 Skąd: Bydgoszcz
Punkty zdobyte: 88
|
Wysłany: Pon Lut 08, 2010 23:43
|
|
|
| VIOLATOR napisał/a: | | Na Okolu przed Koronowem jest dobry warsztat elektromechaniczny i ten tez jest chwalony oraz lakiernik o ktorym pisalem w innym poscie | Potwierdzam, wszystko się zgadza |
|
|
|
 |
|
holcu
Naczelny Wódz :)

Model Opla : Opel24.com
Zaproszone osoby: 15022
LPG: Nie
|
Adsense :
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
speedybike

Model Opla : Astra F,kombi 1.6 C16NZ
LPG: nie
Punkty zdobyte: 0
|
Wysłany: Czw Mar 04, 2010 20:09
|
|
|
Ja serwisuję swój pocisk, na ul. Wojska Polskiego 42,
Wymieniałem rozrząd, auto odstawione ok 7 rano, ok.13 : 00 do odbioru.
Wymiana tłumika końcowego i środkowego, zajęło im ok 2,5 h.
Cen nie mają wysokich , wg mnie, a i co najważniejsze dają paragon, i szybko robią
Link kasuję a namiar zostaje - Niedźwiedź |
| Ostatnio zmieniony przez Niedźwiedź Pią Mar 05, 2010 19:20, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
|
holcu

|
Adsense :
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
karoltloczynski
Model Opla : AG KOMBI 1.7 CDTI 59KW/80KM
LPG: NIE
|
Wysłany: Pią Mar 05, 2010 10:51
|
|
|
speedybike, a ja im podziękuje , ponieważ kolega robił u nich blacharkę i lakierkę i delikatnie powiem Nie dziękuje
Oglądałem samochód po zrobieniu Nie wiedziałem czy śmiać się czy płakać
Poprawiłem ''regulamin 3,1''/ andrzej_m55 |
| Ostatnio zmieniony przez andrzej_m55 Pią Mar 05, 2010 13:10, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
|
holcu

|
Adsense :
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
speedybike

Model Opla : Astra F,kombi 1.6 C16NZ
Punkty zdobyte: 0
|
Wysłany: Sob Mar 06, 2010 08:29
|
|
|
| karoltloczynski napisał/a: | speedybike, a ja im podziękuje , ponieważ kolega robił u nich blacharkę i lakierkę i delikatnie powiem Nie dziękuje
Oglądałem samochód po zrobieniu Nie wiedziałem czy śmiać się czy płakać
Poprawiłem ''regulamin 3,1''/ andrzej_m55 |
No może sprawy mocniej "techniczne" czyli naprawy itp, lepiej im wychodzą, ja narazie się na nich nie sparzyłem, może tylko blacharkę i lakierowanie ciulowo robią?:)
A co do elektryki, to polecam warsztat na ul.Glinki w Bydgoszczy, naprzeciwko pętli tramwajowej, jak się idzie w kierunku tych wszystkich zakładów, na lewo...., warsztat jest po prawej stronie. |
| Ostatnio zmieniony przez speedybike Sob Mar 06, 2010 08:31, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
|
paula12 [Twój profil został usunięty!]
|
Wysłany: Pon Mar 15, 2010 05:32
|
|
|
| Ja mogę polecić warsztat w Rypinie,ze swoją fronterą tam była,wymieniali mi most,bo na 1-warsztacie załatwili a to długa historia więc nie bede się rozpisywać..Ma także częsci ale używane,mało tego gość jest szczery i godny polecenia.Wiem że naprawia Frontery jak jest z innymi opelkami to nie wiem,bo nigdy się nie pytałam.To jest woj.kujawsko-pomorskie.Jeśli ktoś będzie zainteresowany podam numer tel.. |
|
|
|
 |
max-mot
max-mot@wp.pl
Model Opla : corsa c-meriva-astra h
Wiek: 50 Dołączył: 16 Mar 2010 Posty: 25 Punkty zdobyte: 7
|
Wysłany: Wto Mar 16, 2010 19:45 Re: Mechanicy
|
|
|
| karoltloczynski napisał/a: | Znacie jakiś dobrych nie mylić z tanimi mechaników z Bydgoszczy albo województwa którzy obcykani są w opelkach i mają kompa | WITAM
bardzo dobrego specjalistę od opli macie w Wojnowie,gość posiada komputery i programy lepsze jak w serwisie opla, może najtańszy nie jest ale nie ma dla niego rzeczy nie do zrobienia, drugi mały warsztacik na inowrocławskiej, chłopaki też znają się na swoim fachu i nie są drodzy
poprawiłam orta- Niedźwiedź |
| Ostatnio zmieniony przez Niedźwiedź Czw Mar 18, 2010 16:48, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
VIOLATOR
Depech

Model Opla : daewoo lanos 1.5 16V 2001r
Wiek: 35 Dołączył: 07 Lut 2010 Posty: 14 Skąd: Bydgoszcz/Koronowo Punkty zdobyte: 0
|
Wysłany: Pią Mar 19, 2010 19:11 Re: Mechanicy
|
|
|
| max-mot napisał/a: | | karoltloczynski napisał/a: | Znacie jakiś dobrych nie mylić z tanimi mechaników z Bydgoszczy albo województwa którzy obcykani są w opelkach i mają kompa | WITAM
bardzo dobrego specjalistę od opli macie w Wojnowie,gość posiada komputery i programy lepsze jak w serwisie opla, może najtańszy nie jest ale nie ma dla niego rzeczy nie do zrobienia, drugi mały warsztacik na inowrocławskiej, chłopaki też znają się na swoim fachu i nie są drodzy
poprawiłam orta- Niedźwiedź |
Raczej watpliwe zeby prywaciarz mial lepsze programy niz Mikolajczak w Bydgoszczy. |
|
|
|
 |
|
|
|
| |