witam was koledzy. razem ze starszym planujemy zakup w/w auta. tylko coś mi sie w nim nie podoba. jest z niemiec a wyświetlane komunikaty ma w jęz polskim np: POŁACZENIE Z TACHOGRAFEM PRZERWANE czy to mozliwe ze auto z niemiec ma polski jęz.2 sprawa podobno jest po spaleniu kabiny i założona jest nowa ale i tu mi nie pasuje szczegół. boczne szybki są z 2004 a przednia z 2006. 3 sprawaogien to ogien i temperayura jaką wytwoży powinna farbe na silniku troszke zmatowieć a ona błyszczy ładnie. silnik 0 wycieków pięknie pali 0 dymku nawet na przegazówce. następna sprawa rama i podzespoły koło niej szare zadnej rdzy nie widoczne ślady przykręcania paki lub czego kolwiek (AUTO MA GOŁA RAME) jest jakis sposób sprawdzenia tego w serwisie mietka. słyszałem ze jakoś sie sprawdza po nr vin auto ale jak i gdzie??? proszę wszystkich o szybkie odpowiedzi .
Geppetto Porządkowy Model Opla : Astra II
Wiek: 42 Dołączył: 23 Gru 2003 Posty: 4262 Skąd: Internet