Nie mam nic nikomu za złe kokos mam jak najbardziej szczere chęci doskonalenia forum.
Nie mam do nikogo presji że coś zostało włączone. Jest, to jest OK. Jak większość tak chce to chyba dobrze że się tak stało.
Nie denerwuj się kokosku .
PEAS bracia i siostry !!
Geppetto Porządkowy Model Opla : Astra II
Wiek: 42 Dołączył: 23 Gru 2003 Posty: 4262 Skąd: Internet
Model Opla : Astra II
Zaproszone osoby: 1
LPG: Nie
Wiek: 23 Dołączył: 23 Gru 2005 Posty: 1497 Skąd: Szczecin
Wysłany: Pon Cze 25, 2007 22:52
i po sprawie.
Zarówno jedni i drudzy mają rację najważniejsze znaleźć wspólny kompromis.
Duży [Usunięty]
Wysłany: Pon Cze 25, 2007 23:52
holcu napisał/a:
Zarówno jedni i drudzy mają rację najważniejsze znaleźć wspólny kompromis.
Przepraszam że się wtrącam
A nie można dodać w profilu każdemu użytkownikowi opcji włączania/wyłączania takich bajerów ? Kto chce to niech sobie włączy to i owo, a kto nie chce, to niech sobie wyłączy. I nie będzie wtedy bijatyki
A jeszcze lepiej, gdyby taki rozbudowany profil był dostępny dla osób, które udzielają się na forum (np. jeśli ktoś napisał przynajmniej 20 postów). Bo jak wiadomo są tacy, co napiszą 2-5 postów i znikają. I tacy mogliby mieć jeszcze bardziej ograniczone możliwości w profilu nawet niż te obecne.
Ostatnio zmieniony przez Duży Wto Cze 26, 2007 00:35, w całości zmieniany 1 raz
Model Opla : Astra II
Zaproszone osoby: 1
LPG: Nie
Wiek: 23 Dołączył: 23 Gru 2005 Posty: 1497 Skąd: Szczecin
Wysłany: Wto Cze 26, 2007 13:08
Na dole strony, pod ostatnim działem forum jest opcja do ustawienia preferencji oraz stylu forum. Zapraszam do skorzystania i poinformowania mnie czy to działa
Fenix, zdaje się, że możesz tam wyłączyc efekt on mouse over