Wysłany: Pon Kwi 24, 2006 23:02 Moja randka z sarenką czyli dziczyzna na kolację
Jak już pewnie uważni czytelnicy Shout Box-a wiedzą, dwa dni temu miałem bliskie spotkanie z futrzakiem średniego kalibru.
Było to około godziny 21.00 na trasie A3 ( nie mylić z autostradą). Czuły buziaczek został wymieniony między sarenką, a omcią przy prędkości 100km/h.
Oto krótkie fotostory:
Pierwszy rzut oka i... nie wygląda tak źle
Po zdjęciu zderzaka jest juz gorzej Maska się sama nie otwiera.
Po naciąganiu linką maska już się ładnie zamyka i otwiera.
Reflektor cały połamany. Ułamane są też dwa z trzech zaczepów. Co ciekawe szkło jest całe.
A tu pęknięcie lakieru na masce. Trzeba będzie się tym zająć.
Na chwilę obecną koszty wyniosły mnie 500zł. Do tego dojdzie parę złotych za pomalowanie zderzaka na odpowiedni kolor.
I dodatkowo skoro jeden reflektor został poważnie uszkodzony to od razu zainwestuje sobie w soczewki. Będą to tylko DEPO, ale i tak będą 100 razy lepsze od obecnych reflektorów.
Pozdrawiam wszystkich miłośników zwierzyny leśnej
Geppetto Porządkowy Model Opla : Astra II
Wiek: 42 Dołączył: 23 Gru 2003 Posty: 4262 Skąd: Internet
Ja uważam że i tak miałem cholernego farta, że tylko tak to się skonczyło. bo gdybym wziął zwierzaka na przednią szybę to .... nawet o tym wolę nie myśleć.
Model Opla : Astra II
Zaproszone osoby: 1
LPG: Nie
Wiek: 23 Dołączył: 23 Gru 2005 Posty: 1522 Skąd: Szczecin
Wysłany: Wto Kwi 25, 2006 16:51
Komputer prawdę Ci powie jedz na komputer oni podłaczając pod gniazdo sprawdzą rezystancje poduch z tego co pamietam koło 2.3 ohma powinno być.
maroni [Usunięty]
Wysłany: Wto Kwi 25, 2006 19:51
pech straszny z tą dziczyzną, a co do jaśków to wydaje mi się że jest z nimi coś niehalo, przy prędkości 100 km/h powinny wypalić, zdaje mi się że poduszki odpolają powyżej 23 km/h