Opel Astra
opel
Opel-Strona Główna Szukaj w Opel24 Grupy w Opel 24 Opel24 Faq Rejestracja w Opel Profil Prywatne Wiadomoœci w Opel
Opel Astra Opel Forum Corsa Opel Opel Tigra Tigra Team Opel Corsa Opel 24 Astra Opel Astra Opel Vectra

Poprzedni temat «» Następny temat
Mróż i Ople....
Autor Wiadomość
szoszon1983
[Usunięty]

Wysłany: Wto Sty 24, 2006 20:20   

kurde, przekonalem sie, ze garaz to bezcenna rzecz w te mrozy.
jak 2 dni astra stala w nieogrzewanym garazu, to odpalila bez problemu i nawet nie "jeczala"
wczoraj przejechalem 50km i zaparkowalem przed domem panny mojej.
Postala tak 4 godziny (w nocy) i gozej lapala niz po 2 dniach w garazu.
garaz nieocieplony, ale jak ciplym autem zaparkuje, to jednak szubko nie stygnie i szron nie osiada :mrgreen:

Geppetto
Porządkowy
Opel Tigra
Model Opla : Astra II

eduardo_vkp
[Usunięty]

Wysłany: Wto Sty 24, 2006 22:18   

szoszon1983 napisał/a:
kurde, przekonalem sie, ze garaz to bezcenna rzecz w te mrozy.

no jasne 8) garaz dobra rzecz, u mnie tak samo nie ogrzewany jest ale jak na dworze -26 to w garazu mam -10 -12 w tych granicach 8) ale za to palce przymarzaja do kludki jak sie otwiera :? :lol:

hefi 

Model Opla : astra

Punkty zdobyte: 0
Wysłany: Wto Sty 24, 2006 23:02   

[quote ale za to palce przymarzaja do kludki jak sie otwiera :? :lol: [/quote]

tylko jezyka nie probuj przykladac :D :p

peper
[Usunięty]

Wysłany: Wto Sty 24, 2006 23:16   

eduardo_vkp napisał/a:

no jasne 8) garaz dobra rzecz, u mnie tak samo nie ogrzewany jest ale jak na dworze -26 to w garazu mam -10 -12 w tych granicach

Tiaa, pewnie, że garaż dobra rzecz. Piszecie koledzy o róznicy temperatur w garażu i na dworze. Pewnie ze jest różnica. I TO JAKA!!! Dzisiaj rano o 7.30 na dworze -27*C, natomiast w garażu podziemnym, w którym trzymam omę, było, uwaga -31*C. I niestety, ale musiałem pochechłać rozrusznikiem, bo chu**we paliwo z leclerca miało w sobie wodę i zamarzła listwa wtryskowa! Dziwne rzeczy wyswietlal komp w opcji "reichweite", zamiast zasięgu jakies napisy w nieznanej mi mowie, ale w koncu sie udało i zapaliła. Dobrze że akku mam sprawny i w sobotę przegląda zrobiłem, wymieniając niezbędne materiały eksplatacyjne, bo bym chyba nie zapalił po 2 dniach stania auta na tak dużym mrozie, niestety w garażu. Jedyny + to czyste szybki i brak szronu na aucie...

Geppetto
Porządkowy
Opel Tigra
Model Opla : Astra II

szoszon1983
[Usunięty]

Wysłany: Sro Sty 25, 2006 00:11   

uwazajcie jak na zaciag odpalacie:
bylem dzis swiadkiej jak kolesie sie ciagali i pekl pasek (w passacie)
niezbyt mily dzwiek wydal z siebie silnik.

peper
[Usunięty]

Wysłany: Sro Sty 25, 2006 00:22   

taa, fakt. Ja w sobotę widziałm takiego fiata ducato. Ale kierowca qrwiał...

MAŁY
[Usunięty]

Wysłany: Pią Lut 03, 2006 14:33   

mi tylko w te mrozy zbiornik od spryskiwacza pekl i mam teraz wycieki,bylo -29 a plyn mialem do -22, narazie nie wymieniam bo znow mrozy ida a dalszych tras nie mam w planach 8)

[ Dodano: Nie Lut 05, 2006 15:05 ]
i w ***nie bluźnij!*** znow sie zaczelo!walczylem 30 minut z kludka w garazu i dopiero odpuscila jak ja potraktowalem odmrazaczem i podpalilem!

Odpowiedz do tematu