Model Opla : corsa zwana MrC
Wysłany: Czw Mar 20, 2008 22:50
Przymek, za stacją CPNu na Andrzeja (nie wiem dokładnie jaki to numer) jest zakład mechaniczny pana Wiesława Lewandowskiego.
Wjeżdża się w taka dużą bramę, tam są hurtownie, myjka (całkiem niezła tez polecam ) i z tyłu jest warsztat.
Pan jest konkretny, nie naciąga, podaje kwoty, które nie odbiegają potem od rzeczywistych i jest słowny. Co prawda gorzej z terminami, bo sporo klientów ale jak już wyznaczy termin to na pewno jest zrobione.
I w poprzednim aucie i teraz MrC się zajmuje i nie mogę powiedzieć złego słowa... odpukać
_________________ W życiu chodzi o to aby być ciut niemożliwym
"...moje życie będzie miało taki sens, jaki ja sama mu nadam..." (Paulo Coelho - Piąta góra)
danekbdg Model Opla : Opel astra Caravan
Wysłany: Czw Mar 20, 2008 23:56
witam
Jeśli chodzi o Bydgoszcz to ja i kilku moich znajomych korzystamy z usług krakowski serwis .
Może bardzo tani to nie są ale nigdy nie mogliśmy narzekać na naprawy. Ale musisz mówić ze ma ci konkretnie powiedzieć co jest i za ile (ja zawsze robie tak że czekam aż mechanicy sie za niego wezmą )
Model Opla : vectra 97 2.0 16V
Wiek: 27 Dołączył: 14 Sty 2008 Posty: 23 Skąd: NWW pod Bydg./GB
Wysłany: Sob Mar 22, 2008 21:22 ...warsztat...dobry, moze nie tani...ale profesjonalny
Nowa Wies Wielka droga nr.25...Bydg.-Konin....od Bydzi to 20-22km. polecam, jesli zainteresowany, to dowiem sie jak sie nazywa bo nie pamietam...pozdro
Model Opla : Opel Astra F X16SZ(chyba) HB
LPG: Nie
Wiek: 19 Dołączył: 01 Wrz 2007 Posty: 571 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: Sob Mar 22, 2008 21:36
wolf80, ale to zaraz przy drodze jest za swiatlami prosto czy trzeba skrecic w lewo jadac od Bydzi a moze zaraz za torami gdzies jutro jade tamtedy i chcialbym luknac
_________________ Gimme fuel
Gimme fire
Gimme that which I desire!!!