Opel

Opel Forum Strona Główna Opel Home Grupy Klubowicze Forum Mapa Mapa Polski Fotoradarów Statystyki Wyszukiwarka Serwisu SZUKAJ Wyszukiwarka Serwisu Statystyki Rejestracja Mapa Polski Fotoradarów Zaloguj Wyloguj się z Portalu

Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
hefi
[Twój profil został usunięty!]

Wysłany: Sro Sty 25, 2006 12:19   

:shock: :(

Geppetto
Administrator

Model Opla : Opel24.com
Zaproszone osoby: 15022
LPG: Nie
Adsense :

Opel Corsa
18 Dlg eX NSsM

Wysłany: Sro Sty 25, 2006 12:24   

wacha007 napisał/a:
http://nehody.motobanda.com/index2.htm

Nie bujmy sie uzyc tego slowa o ***nie bluźnij!***

Geppetto
Administrator

Model Opla : Opel24.com
Zaproszone osoby: 15022
LPG: Nie
Adsense :

Opel Corsa
Marcin

Wysłany: Sro Sty 25, 2006 22:53   

Oto co ostatnio mi się udało sfocić

koleś miał niezłą minę :lol: bez traktora nie da rady

eduardo_vkp

Wysłany: Czw Sty 26, 2006 09:33   

Marcin napisał/a:
bez traktora nie da rady

eee zebys sie nie zdziwil :lol: ja jakis miesiac temu wyciagalem moja Vici goscia ktory podobnie sie umiejscowl tylko ze tylem i oplem rekordem(czyli wiekszym) i dalo rade 8) poszarpalem go troche z tylu 2 osoby pchaly i wyskoczyl z rowu.
Ja to wogole mam jakies szczescie zeby pomagac komus, ostatnio jade do Lublina a tu sasiad na takiej drodze gruntowej mijal sie z innym samochodem, za daleko zjechal i sciagnlo go z drogi w pole jedna strona i tez go wyciagalem az mi linka do holowania pekla :?

venom24
Akcesoria Tuningowe

Model Opla : Opel24
Zaproszone osoby: 126
Największy sklep tuningowy

Marcin

Wysłany: Czw Sty 26, 2006 13:02   

hmm..może i by dało radę, ale raczej z łancuchami na kołach bo przyczepność była zerowa.

tak czy siak koleś przez przypadek się tam nie znalazł. to było zwykłe skrzyżowanie "T" z baaardzo małym ruchem i doskonałą widocznością, więc mniemam, że po prostu się przeliczył i nie wyhamował.

MAŁY

Wysłany: Pią Lut 03, 2006 11:07   

eee mnie jak rów wciagnal i polozylem sie na boku matizem wyciagalo 8 kolegow,to normalnie matiziaka wynieslismy z tego rowu,co prawda bardziej go pogieli niz podczas uderzenia o glebe ale pomogli :lol:

damian24

Wysłany: Pią Lut 03, 2006 21:53   

Mój kolega brał udział w wyścigach ulicznych. Policja chcąc jakoś ich powstrzymac zamontowała próg zwalniający. Niestety kolega i jego przeciwnik nie wiedzieli o tym. Ścigali sie na motorkach. Moj kolega jechał na swojej suzuczce. Nie miał szans. Podobno wystrzelił z tego progu jak małysz. W momencie najechania miał 160-180 km/h na blacie. Spadając uderzył w stojącego na poboczu poloneza trucka. Rywal spadł na ulicę i miał tylko złamaną nogei kilka potłuczen i otarć.

Marcin

Wysłany: Pią Lut 03, 2006 22:39   

damian24 napisał/a:
Mój kolega brał udział w wyścigach ulicznych. Policja chcąc jakoś ich powstrzymac zamontowała próg zwalniający. Niestety kolega i jego przeciwnik nie wiedzieli o tym. Ścigali sie na motorkach. Moj kolega jechał na swojej suzuczce. Nie miał szans. Podobno wystrzelił z tego progu jak małysz. W momencie najechania miał 160-180 km/h na blacie. Spadając uderzył w stojącego na poboczu poloneza trucka. Rywal spadł na ulicę i miał tylko złamaną nogei kilka potłuczen i otarć.

można powiedzieć, że sami sie prosili :roll:
ehh :(

Odpowiedz do tematu
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: