|
|
|
|
|
|
| Autor |
Wiadomość |
hefi [Twój profil został usunięty!]
|
Wysłany: Sro Sty 25, 2006 12:19
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
Geppetto
Administrator

Model Opla : Opel24.com
Zaproszone osoby: 15022
LPG: Nie
|
Adsense :
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
18 Dlg eX NSsM [Twój profil został usunięty!]
|
Wysłany: Sro Sty 25, 2006 12:24
|
|
|
| wacha007 napisał/a: | http://nehody.motobanda.com/index2.htm
|
Nie bujmy sie uzyc tego slowa o ***nie bluźnij!*** |
|
|
|
 |
|
Geppetto
Administrator

Model Opla : Opel24.com
Zaproszone osoby: 15022
LPG: Nie
|
Adsense :
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
Marcin [Twój profil został usunięty!]
|
Wysłany: Sro Sty 25, 2006 22:53
|
|
|
Oto co ostatnio mi się udało sfocić
koleś miał niezłą minę bez traktora nie da rady |
|
|
|
 |
eduardo_vkp [Twój profil został usunięty!]
|
Wysłany: Czw Sty 26, 2006 09:33
|
|
|
| Marcin napisał/a: | | bez traktora nie da rady |
eee zebys sie nie zdziwil ja jakis miesiac temu wyciagalem moja Vici goscia ktory podobnie sie umiejscowl tylko ze tylem i oplem rekordem(czyli wiekszym) i dalo rade poszarpalem go troche z tylu 2 osoby pchaly i wyskoczyl z rowu.
Ja to wogole mam jakies szczescie zeby pomagac komus, ostatnio jade do Lublina a tu sasiad na takiej drodze gruntowej mijal sie z innym samochodem, za daleko zjechal i sciagnlo go z drogi w pole jedna strona i tez go wyciagalem az mi linka do holowania pekla |
|
|
|
 |
|
venom24
Akcesoria Tuningowe

Model Opla : Opel24
Zaproszone osoby: 126
|
|
|
|
 |
|
Wysłany: Czw Sty 26, 2006 13:02
|
|
|
hmm..może i by dało radę, ale raczej z łancuchami na kołach bo przyczepność była zerowa.
tak czy siak koleś przez przypadek się tam nie znalazł. to było zwykłe skrzyżowanie "T" z baaardzo małym ruchem i doskonałą widocznością, więc mniemam, że po prostu się przeliczył i nie wyhamował. |
|
|
|
 |
MAŁY [Twój profil został usunięty!]
|
Wysłany: Pią Lut 03, 2006 11:07
|
|
|
eee mnie jak rów wciagnal i polozylem sie na boku matizem wyciagalo 8 kolegow,to normalnie matiziaka wynieslismy z tego rowu,co prawda bardziej go pogieli niz podczas uderzenia o glebe ale pomogli |
|
|
|
 |
damian24 [Twój profil został usunięty!]
|
Wysłany: Pią Lut 03, 2006 21:53
|
|
|
| Mój kolega brał udział w wyścigach ulicznych. Policja chcąc jakoś ich powstrzymac zamontowała próg zwalniający. Niestety kolega i jego przeciwnik nie wiedzieli o tym. Ścigali sie na motorkach. Moj kolega jechał na swojej suzuczce. Nie miał szans. Podobno wystrzelił z tego progu jak małysz. W momencie najechania miał 160-180 km/h na blacie. Spadając uderzył w stojącego na poboczu poloneza trucka. Rywal spadł na ulicę i miał tylko złamaną nogei kilka potłuczen i otarć. |
|
|
|
 |
|
Wysłany: Pią Lut 03, 2006 22:39
|
|
|
| damian24 napisał/a: | | Mój kolega brał udział w wyścigach ulicznych. Policja chcąc jakoś ich powstrzymac zamontowała próg zwalniający. Niestety kolega i jego przeciwnik nie wiedzieli o tym. Ścigali sie na motorkach. Moj kolega jechał na swojej suzuczce. Nie miał szans. Podobno wystrzelił z tego progu jak małysz. W momencie najechania miał 160-180 km/h na blacie. Spadając uderzył w stojącego na poboczu poloneza trucka. Rywal spadł na ulicę i miał tylko złamaną nogei kilka potłuczen i otarć. |
można powiedzieć, że sami sie prosili
ehh |
|
|
|
 |
|
|
|
| |