Opel Astra
opel
Opel-Strona Główna Szukaj w Opel24 Grupy w Opel 24 Opel24 Faq Rejestracja w Opel Profil Prywatne Wiadomoœci w Opel
Opel Opel Forum Corsa Opel Opel Tigra Tigra Team Opel Corsa Opel 24 Opel Opel Vectra

Poprzedni temat «» Następny temat
Nasze wypadki
Autor Wiadomość
eduardo_vkp
[Usunięty]

Wysłany: Czw Sty 26, 2006 09:33   

Marcin napisał/a:
bez traktora nie da rady

eee zebys sie nie zdziwil :lol: ja jakis miesiac temu wyciagalem moja Vici goscia ktory podobnie sie umiejscowl tylko ze tylem i oplem rekordem(czyli wiekszym) i dalo rade 8) poszarpalem go troche z tylu 2 osoby pchaly i wyskoczyl z rowu.
Ja to wogole mam jakies szczescie zeby pomagac komus, ostatnio jade do Lublina a tu sasiad na takiej drodze gruntowej mijal sie z innym samochodem, za daleko zjechal i sciagnlo go z drogi w pole jedna strona i tez go wyciagalem az mi linka do holowania pekla :?

Geppetto
Porządkowy
Opel Tigra
Model Opla : Astra II

HP: 419/2333
18%
MP: 751/1114
67%
EXP: 81/99
81%
Marcin
[Usunięty]

Wysłany: Czw Sty 26, 2006 13:02   

hmm..może i by dało radę, ale raczej z łancuchami na kołach bo przyczepność była zerowa.

tak czy siak koleś przez przypadek się tam nie znalazł. to było zwykłe skrzyżowanie "T" z baaardzo małym ruchem i doskonałą widocznością, więc mniemam, że po prostu się przeliczył i nie wyhamował.

MAŁY
[Usunięty]

Wysłany: Pią Lut 03, 2006 11:07   

eee mnie jak rów wciagnal i polozylem sie na boku matizem wyciagalo 8 kolegow,to normalnie matiziaka wynieslismy z tego rowu,co prawda bardziej go pogieli niz podczas uderzenia o glebe ale pomogli :lol:

damian24
[Usunięty]

Wysłany: Pią Lut 03, 2006 21:53   

Mój kolega brał udział w wyścigach ulicznych. Policja chcąc jakoś ich powstrzymac zamontowała próg zwalniający. Niestety kolega i jego przeciwnik nie wiedzieli o tym. Ścigali sie na motorkach. Moj kolega jechał na swojej suzuczce. Nie miał szans. Podobno wystrzelił z tego progu jak małysz. W momencie najechania miał 160-180 km/h na blacie. Spadając uderzył w stojącego na poboczu poloneza trucka. Rywal spadł na ulicę i miał tylko złamaną nogei kilka potłuczen i otarć.

Geppetto
Porządkowy
Opel Tigra
Model Opla : Astra II

HP: 419/2333
18%
MP: 751/1114
67%
EXP: 81/99
81%
Marcin
[Usunięty]

Wysłany: Pią Lut 03, 2006 22:39   

damian24 napisał/a:
Mój kolega brał udział w wyścigach ulicznych. Policja chcąc jakoś ich powstrzymac zamontowała próg zwalniający. Niestety kolega i jego przeciwnik nie wiedzieli o tym. Ścigali sie na motorkach. Moj kolega jechał na swojej suzuczce. Nie miał szans. Podobno wystrzelił z tego progu jak małysz. W momencie najechania miał 160-180 km/h na blacie. Spadając uderzył w stojącego na poboczu poloneza trucka. Rywal spadł na ulicę i miał tylko złamaną nogei kilka potłuczen i otarć.

można powiedzieć, że sami sie prosili :roll:
ehh :(

Odpowiedz do tematu