Opel Astra
opel
Opel-Strona Główna Szukaj w Opel24 Grupy w Opel 24 Opel24 Faq Rejestracja w Opel Profil Prywatne Wiadomoœci w Opel
Opel Opel Forum Corsa Opel Opel Tigra Tigra Team Opel Corsa Opel 24 Opel Opel Vectra

Poprzedni temat «» Następny temat
Nawigacja + komputer
Autor Wiadomość
kiston
[Usunięty]

Wysłany: Pią Maj 12, 2006 21:34   

holcu napisał/a:
Ja miałem wersje do mercedesa z roku 2004 i na jej podstawie zdecydowanie stwierdzam, że wolę jeździć na CB niż na NAVi.

Czy dobrze zrozumiałem mapa Polski z mercedesa 2004 wczytana do nawigacji opla, tak??

Jakas wersja oprogramowania może?? Może już jest coś lepszego....co do jakości map.

Nie ukrywam że to światełko w tunelu bo szukałem juz troche tego po sieci i jakoś nie widzę...są mapy ale starsze roczniki opli przed 2000 rokiem albo do tych zupełnie nowych.

[ Dodano: Pią Maj 12, 2006 21:34 ]
Tomcio-Paluszek napisał/a:
Ale przynajmniej komunikaty komputera będziesz miał w kolorze. A co do map polski to chyba rzeczywiście możesz zapomnieć :(

Faktycznie marne to pocieszenie....ale dzieki za pocieszenie :lol:

Geppetto
Porządkowy
Opel Tigra
Model Opla : Astra II

HP: 419/2333
18%
MP: 751/1114
67%
EXP: 81/99
81%
holcu 
Administrator

Model Opla : Astra II
Zaproszone osoby: 1
LPG: Nie
Wysłany: Pią Maj 12, 2006 22:16   

kiston napisał/a:
holcu napisał/a:
Ja miałem wersje do mercedesa z roku 2004 i na jej podstawie zdecydowanie stwierdzam, że wolę jeździć na CB niż na NAVi.

Czy dobrze zrozumiałem mapa Polski z mercedesa 2004 wczytana do nawigacji opla, tak??

Niee niee niee, bardzo często jeżdze Mercedesem Viano dośc fajna bogata wersja i nawigacja Polska własnie na Mercedesie testowałem, w swoim opelku nie mam Navi

One chodzą jeszcze na innych autkach ale teraz dokładnie Ci nie powiem, bo nie pamietam, ale jak chcesz to poszukam i napisze. Dokładnie na odtwarzaczach blaupunkta - z kolorowym wyświetlaczem.

Odpowiedz do tematu