Ja miałem wersje do mercedesa z roku 2004 i na jej podstawie zdecydowanie stwierdzam, że wolę jeździć na CB niż na NAVi.
Czy dobrze zrozumiałem mapa Polski z mercedesa 2004 wczytana do nawigacji opla, tak??
Jakas wersja oprogramowania może?? Może już jest coś lepszego....co do jakości map.
Nie ukrywam że to światełko w tunelu bo szukałem juz troche tego po sieci i jakoś nie widzę...są mapy ale starsze roczniki opli przed 2000 rokiem albo do tych zupełnie nowych.
[ Dodano: Pią Maj 12, 2006 21:34 ]
Tomcio-Paluszek napisał/a:
Ale przynajmniej komunikaty komputera będziesz miał w kolorze. A co do map polski to chyba rzeczywiście możesz zapomnieć
Faktycznie marne to pocieszenie....ale dzieki za pocieszenie
Geppetto Porządkowy Model Opla : Astra II
Wiek: 42 Dołączył: 23 Gru 2003 Posty: 4262 Skąd: Internet
Model Opla : Astra II
Zaproszone osoby: 1
LPG: Nie
Wiek: 23 Dołączył: 23 Gru 2005 Posty: 1522 Skąd: Szczecin
Wysłany: Pią Maj 12, 2006 22:16
kiston napisał/a:
holcu napisał/a:
Ja miałem wersje do mercedesa z roku 2004 i na jej podstawie zdecydowanie stwierdzam, że wolę jeździć na CB niż na NAVi.
Czy dobrze zrozumiałem mapa Polski z mercedesa 2004 wczytana do nawigacji opla, tak??
Niee niee niee, bardzo często jeżdze Mercedesem Viano dośc fajna bogata wersja i nawigacja Polska własnie na Mercedesie testowałem, w swoim opelku nie mam Navi
One chodzą jeszcze na innych autkach ale teraz dokładnie Ci nie powiem, bo nie pamietam, ale jak chcesz to poszukam i napisze. Dokładnie na odtwarzaczach blaupunkta - z kolorowym wyświetlaczem.