Opel Astra
opel
Opel-Strona Główna Szukaj w Opel24 Grupy w Opel 24 Opel24 Faq Rejestracja w Opel Profil Prywatne Wiadomoœci w Opel
Opel Opel Forum Corsa Opel Opel Tigra Tigra Team Opel Corsa Opel 24 Opel Opel Vectra

Poprzedni temat «» Następny temat
Nawigacja system NCDC
Autor Wiadomość
end
[Usunięty]

Wysłany: Sro Kwi 26, 2006 19:45   Nawigacja system NCDC

Witam mam Omege C 2002 z radiem Siemens NCDC 2013 z nawiagacją mam już mape na europe do nawigacji dokładne plany niemiec i główne drogi europy ale w miejscu polski nic nie ma, z tego co wiem do 2000 roku były radia Philipsa i do niego są mapy Polski i pasują też do systemów nawigacji BMW, Citroen ..... (one są powszechnie dostępne na allegro i ebay) teraz są mapy do systemu CD 70 (też są dostępne mapy na allego z polską) a więc wiąże się z tym moje pytanie czy ktoś próbował podmontować z tamtych systemów do NCDC mape polski ? może jest jakiś inny sposób aby dorwać mape do tego systemu. Bo troche w pale mi sie nie mieści smochód z nawiagcją a kupywać palmtopa do nawigazji z mapą poski.....

Geppetto
Porządkowy
Opel Tigra
Model Opla : Astra II

HP: 419/2333
18%
MP: 751/1114
67%
EXP: 81/99
81%
Odpowiedz do tematu