Opel Astra
opel
Opel-Strona Główna Szukaj w Opel24 Grupy w Opel 24 Opel24 Faq Rejestracja w Opel Profil Prywatne Wiadomości w Opel
Opel Astra Opel Forum Corsa Opel Opel Tigra Tigra Team Opel Corsa Opel 24 Astra Opel Astra Opel Vectra

Poprzedni temat «» Następny temat
Nie odpala
Autor Wiadomość
sintrek
[Usunięty]

Wysłany: Pią Mar 16, 2007 21:27   Nie odpala

mam co prawda sintre ale silnik omega 3,0 ,najpierw mialem problemyz akumulatorem w lączał mi sie alarm fabryczny ale podlAdowalem i było ok a na wieczor zatankowałem paliwo na i po przejechaniu okolo 10 km przygazowalem mocniej przy starcie cos hukneło pod maska i autko staneło i koniec:( przy zapalnaiu check sie zapala na chwile obroty sa ok i gasnie sam albo jak mu sie doda gazu tez gasnie jakby go dusiło ?
gazu nie mam wiec nie wiem poprosty sie zalamalem

Następnym razem, za pisanie tematów postów wielkimi literami, post trafi do śmietnika. Proszę nie pisać z wielkich liter.
Holcu
Ostatnio zmieniony przez holcu Pią Mar 16, 2007 21:36, w całości zmieniany 3 razy  

Holcu
Administrator

Porządkowy
Opel Tigra

BenQ
[Usunięty]

Wysłany: Pią Mar 16, 2007 22:04   

strzelilo pewnie przez klapke bezpieczenstwa za przepustnica... nie palil na wszystkie gary i sie mieszanki nazbieralo i w koncu gdzies wybuch musial ujsc i po to jest ta klapka... sprawdz swiece i przewody... :wink: po mojejmu to nie pali na wszystkie gary... :roll:

jak juz z przewodami i swiecami bedzie ok... to odlacz na minute aku - i +, podlacz z powrotem i check zgasnie... ;p

sintrek
[Usunięty]

Wysłany: Wto Mar 20, 2007 22:51   

no dzieki za porade wpadlem w paniore;) bo wygladało zle zapalał ,gasal , obrotomierz szalał normalnie zalamka ale rzeczywiscie zmienilem akumulatorek na nowy i jest ok przynajmniej narazie:) pokazuje mi jeszzce ze mam zwalony czujnik walka

GrzECHO 
ChEMIK

Model Opla : VA 2000
Zaproszone osoby: 8

Punkty zdobyte: 59
Wysłany: Sro Mar 21, 2007 08:27   

sintrek napisał/a:
pokazuje mi jeszzce ze mam zwalony czujnik walka

Jezeli jest czyjnika walka rozrzadu to pewnie zapalil sie po strzale, wykrec go i wyczysc, u mnie pomoglo :-) Po prostu byl zabrudzony olejem.

Holcu
Administrator

Porządkowy
Opel Tigra

Odpowiedz do tematu