|
|
| Autor |
Wiadomość |
sintrek [Usunięty]
|
Wysłany: Pią Mar 16, 2007 21:27 Nie odpala
|
|
|
mam co prawda sintre ale silnik omega 3,0 ,najpierw mialem problemyz akumulatorem w lączał mi sie alarm fabryczny ale podlAdowalem i było ok a na wieczor zatankowałem paliwo na i po przejechaniu okolo 10 km przygazowalem mocniej przy starcie cos hukneło pod maska i autko staneło i koniec:( przy zapalnaiu check sie zapala na chwile obroty sa ok i gasnie sam albo jak mu sie doda gazu tez gasnie jakby go dusiło ?
gazu nie mam wiec nie wiem poprosty sie zalamalem
Następnym razem, za pisanie tematów postów wielkimi literami, post trafi do śmietnika. Proszę nie pisać z wielkich liter. Holcu |
| Ostatnio zmieniony przez holcu Pią Mar 16, 2007 21:36, w całości zmieniany 3 razy |
|
|
|
 |
|
Holcu
Administrator

Porządkowy
Wiek: 42 Dołączył: 23 Gru 2003 Posty: 4262 Skąd: Internet 
|
|
|
|
|
BenQ [Usunięty]
|
Wysłany: Pią Mar 16, 2007 22:04
|
|
|
strzelilo pewnie przez klapke bezpieczenstwa za przepustnica... nie palil na wszystkie gary i sie mieszanki nazbieralo i w koncu gdzies wybuch musial ujsc i po to jest ta klapka... sprawdz swiece i przewody... po mojejmu to nie pali na wszystkie gary...
jak juz z przewodami i swiecami bedzie ok... to odlacz na minute aku - i +, podlacz z powrotem i check zgasnie... |
|
|
|
 |
sintrek [Usunięty]
|
Wysłany: Wto Mar 20, 2007 22:51
|
|
|
| no dzieki za porade wpadlem w paniore;) bo wygladało zle zapalał ,gasal , obrotomierz szalał normalnie zalamka ale rzeczywiscie zmienilem akumulatorek na nowy i jest ok przynajmniej narazie:) pokazuje mi jeszzce ze mam zwalony czujnik walka |
|
|
|
 |
GrzECHO
ChEMIK

Model Opla : VA 2000
Zaproszone osoby: 8
Wiek: 27 Dołączył: 02 Sty 2006 Posty: 2617 Skąd: Puławy/IRL
Punkty zdobyte: 59
|
Wysłany: Sro Mar 21, 2007 08:27
|
|
|
| sintrek napisał/a: | | pokazuje mi jeszzce ze mam zwalony czujnik walka |
Jezeli jest czyjnika walka rozrzadu to pewnie zapalil sie po strzale, wykrec go i wyczysc, u mnie pomoglo Po prostu byl zabrudzony olejem. |
|
|
|
 |
|
Holcu
Administrator

Porządkowy
Wiek: 42 Dołączył: 23 Gru 2003 Posty: 4262 Skąd: Internet 
|
|
|