Model Opla : Astra G & Vectra B
Zaproszone osoby: 5
Wiek: 32 Dołączyła: 24 Gru 2006 Posty: 1049 Skąd: Sosnowiec
Wysłany: Wto Kwi 10, 2007 21:57
FENIX napisał/a:
A np. ja nie mam "żarówek"
Masz za to śrubokręty, moim zadniem, w sprawach technicznych mogą one okazać się zdecydowanie bardziej praktyczne niż żarówki. W końcu żarówką śrubki nie przykręczisz
Geppetto Porządkowy Model Opla : Astra II
Wiek: 42 Dołączył: 23 Gru 2003 Posty: 4262 Skąd: Internet
Model Opla : astra G 1,6 8V
Wiek: 40 Dołączył: 06 Cze 2006 Posty: 3229 Skąd: Pobiedziska
Wysłany: Sro Kwi 11, 2007 06:59
Tajga75 napisał/a:
FENIX napisał/a:
A np. ja nie mam "żarówek"
bo jeszcze nie jesteś "jaśnie oświecony",hehe
Będziesz miał po śrubokrętach,a modem możesz zostać jak mi zasponsorujesz alufelgi i nauczysz się na pamięć słownika ortograficznego.
Model Opla : corsa zwana MrC
Wysłany: Sro Kwi 11, 2007 16:31
zibi napisał/a:
Będziesz miał po śrubokrętach,a modem możesz zostać jak mi zasponsorujesz alufelgi i nauczysz się na pamięć słownika ortograficznego.
Ja tak w kwestii formalnej... No alufelgi to jeszcze jestem w stanie zrozumieć, w końcu jakieś korzyści jako GTW trzeba mieć. Ale z tym słownikiem to lekka przesada
Model Opla : corsa zwana MrC
Wysłany: Sro Kwi 11, 2007 20:03
zibi napisał/a:
Niedźwiedź napisał/a:
Ale z tym słownikiem to lekka przesada
Dlaczego nie,poprawna polszczyzna zalega w gruzach
P.S.Tak oto napisałem 2-tysięczny post
Ale właśnie o to chodzi. Wielu jest gotowych ponieść duże wydatki aby mieć święty spokój ale niewielu jest skłonnych zainwestować w siebie w taki właśnie znaczeniu.
Ja też robię błędy ale muszę się pogodzić z krzywym usmieszkiem niejednego czytającego skoro je popełniam.
A przy okazji postów - gratuluję i życzę wielu następych, co niewątpię nastąpi
Wiec drogi kolego zibi.
1. Nie wiem czy to sprawa przeglądarki, ale używam Mozilla Firefox 2.0.0.3 (zresztą polecanego na tej stronie) i nie wyświetlają mi się żadne śrubokręty !!
A przez jakiś czas miałem te "żarówki" a teraz nic.
2. Słownika się na pamięć uczyć nie muszę, bo jakiś specjalnych błędów nie robie !!
3. Ciężko będzie wykorzenić w Polsce łapówkarstwo jak młodzież ma takie podejście do życia!!
4. Nie napisałem że chce koniecznie być moderatorem tylko zapytałem jak się nim zostaje. Wiem że Admin go wybiera chodziło mi o zasady tego wyboru, czy są jakieś czy na tzw. "piękne oczy".
Model Opla : Astra II
Zaproszone osoby: 1
LPG: Nie
Wiek: 23 Dołączył: 23 Gru 2005 Posty: 1497 Skąd: Szczecin
Wysłany: Czw Kwi 12, 2007 18:12
Witam, pozwolę sobie wyrazić zdanie w tej kwestii a konkretnie chodzi o dobór osób na stanowiska moderatora/admina
Każda osoba, zarejestrowana na forum ma szanse zostać moderatorem, czy też adminem. Jeśli obecnie administratorzy czy moderatorzy nie wyrabiają się z moderowaniem, albo ktoś rezygnuje z różnych powodów ( czasem moderatorzy wyjeżdzają, czasem nie mają dostępu do internetu, naprawde różne sytuacje mogą się przytrafić) wtedy poszukujemy moderatorów wsród forumowiczy bo kto lepiej zna obyczaje forum niż forumowicze ?
Gdy hehe taką ofiarę upatrzymy, następuje kontakt z tą osobą czy czuje się na siłach, bądź ma ochotę zostać moderatorem forum.
Również w historii opel24 moderatorzy byli wybierani robiąc coś z pasji, tzn np. pasjonują się jakąs dziedziną motoryzacji a widać to czytając posty użytkownika to taka osoba jeśli wyrazi zgodę otrzymuje funkcje moderatora.
Generalnie jeśli ktoś ma ochotę być moderatorem to wystarczy wysłać komuś z Administracji PW, że chciałby spróbować swoich sił jako moderator, my takiej osobie przyglądamy się szczególnie i jesli zwolni się lub będzie konieczność oraz jeśli osoba nada się na to stanowisko to otrzymuje rangę moderatora.
Chciałbym również, zaznaczyć że to forum jest dla Was, nie ma tu jakiś zasad których nie można znieść czy zmienić, dlatego jeśli macie własne pomysły na rozwój forum na dobieranie ludzi do współpracy, chcecie jakoś pomóc proszę pisać, mój adres Gadu Gadu 7302362 albo do kogoś funkcyjnego przez PW
Wszelkie Wasze pomysły są naprawdę mile widziane i szybko rozpatrzone, zależy nam na miłej i sympatycznej atmosferze wsród użytkowników. Dlatego zapraszamy.
My jesteśmy dla Was i chcemy aby tak było, abyście u nas dobrze i miło spędzali swój czas
Yrek67 [Usunięty]
Wysłany: Czw Kwi 12, 2007 19:03
blowal napisał/a:
w nowym stylu - opel nie wyświetlają się, a w starym są
A ja mam nowy tzn Silver i widzę FENIX-a wkrętaczki. Chyba że jest jeszcze jakis nowy