Wysłany: Pon Paź 01, 2007 14:50 Nowy dział. GPS i telefonia itp.
Nie wiem co WY na to ale proponuje stworzenie nowego działu, w którym będą tematy dotyczące nawigacji i telefonii komórkowej. Coraz więcej takich tematów na forum i myślę że warto by było to zrobić. Czekam na wypowiedzi na ten temat.
Geppetto Porządkowy Model Opla : Astra II
Wiek: 42 Dołączył: 23 Gru 2003 Posty: 4262 Skąd: Internet
Model Opla : Astra F sedan 1,4 94r
Zaproszone osoby: 21
LPG: si
Wysłany: Wto Paź 09, 2007 10:54
jestem na tak bo zakupilem starego laptopa do autka i mam zamiar podpiac gps i pare innych pieirdow do niego celem stworzenia multimedialnego combiacza
Geppetto Porządkowy Model Opla : Astra II
Wiek: 42 Dołączył: 23 Gru 2003 Posty: 4262 Skąd: Internet
Model Opla : ASTRA 2 1,6 16V
LPG: NIE
Wysłany: Wto Paź 09, 2007 12:17
kokos napisał/a:
jestem na tak bo zakupilem starego laptopa do autka i mam zamiar podpiac gps i pare innych pieirdow do niego celem stworzenia multimedialnego combiacza
Ja nie wydałeś na niego (laptopa) majątku to OK.
Natomiast pamiętaj że laptopy źle znoszą jazdę samochodem, zawiasy ekranu bardzo szybko padają.
cr2sher, to masz możliwośc popisania się w takim dziale i może został byś nawet moderatorem takiego działu. ja37, może tematy Cie nie ruszają ale napewno jest spore grono osób które w tym temacie nie są zbyt mocne i może chciały by poszerzyć swoje horyzonty.
Dajmy szane innym.