Mnie to auto bardzo się podoba, zwłaszcza wersja z multijetem (strach pomyśleć że będzie miał tyle koni co moja asterka). zawsze miałem sentyment do diesli. Ale autem rodzinnym bym go nie nazwał. Pewnie będzie spełniał rolę drugiego auta w rodzinie, tylko kogo będzie na to stać................bo na pewno nie mnie
Model Opla : Astra F X16XEL 1999r.
Wysłany: Nie Gru 09, 2007 20:18
mi osobiscie sie nie podoba... faktycznie duzo zabawy moze dac mocny silnik w malym autku ale do zabawy sa zabawki i tylko w takich kategoriach traktuje ten samochodzik... obawiam sie ze podzieli los samochodow takich jak np Ford Ka i za jakis czas Fiat zaprzestanie ich produkcji...
Model Opla : Tigra
Zaproszone osoby: 3
Wiek: 24 Dołączyła: 13 Mar 2006 Posty: 785 Skąd: Katowice/Si-ce Śl.
Wysłany: Pon Gru 10, 2007 10:45
Myślę że to małe,sympatyczne autko typowo miastowe,ale znając realia ,cena zapewne bedzie niestosowna do jakości,czyli zbyt wysoka;)ale nie wiem czy już wiadomo coś na ten temat czy nie .
Ostatnio zmieniony przez Aneta83 Pon Gru 10, 2007 10:46, w całości zmieniany 1 raz
Geppetto Porządkowy Model Opla : Astra II
Wiek: 42 Dołączył: 23 Gru 2003 Posty: 4262 Skąd: Internet
Model Opla : Astra II Y20DTH
Wysłany: Pon Gru 10, 2007 14:38
misiaczek410 napisał/a:
obawiam sie ze podzieli los samochodow takich jak np Ford Ka i za jakis czas Fiat zaprzestanie ich produkcji...
Nie wydaje mi się, żeby podzielił los forda ka. Fiat 500 był autem który zmotoryzował włochów i tam był prawdziwy szał na premierze. Auto było zamawiane dużo wcześniej i teraz są długie kolejki żeby je tam kupić. Poza tym jest ładne-ford ka nie.
Aneta83 napisał/a:
cena zapewne bedzie niestosowna do jakości,czyli zbyt wysoka
Podobno jakość jest na wysokim poziomie zresztą ostatnio poprawiła się we fiatach.
FENIX2 napisał/a:
Myślałem że to będzie następca Fiata 126p.
następcą 126p jest seicento z tego co mi wiadomo.
Fiat 500 jest autem ładnym, a we włoszech kultowym. W Polsce nie będzie miał zbyt dużej sprzedaży, bo jest drogi, ale myślę, że za rok, dwa handlarze zaczną je zwozić z zachodu do nas
Podobno jakość jest na wysokim poziomie zresztą ostatnio poprawiła się we fiatach.
Ja jednak nie ufam fiatom i raczej nie kupie żadnego. Autko z wyglądu ładna ale pewnie w najgorszej wersji w środku znajda nie obskurne badziewiaste plastiki.
Adamus napisał/a:
FENIX2 napisał/a:
Myślałem że to będzie następca Fiata 126p.
następcą 126p jest seicento z tego co mi wiadomo.
A nie przypadkiem, jak już wdajemy sie w szczegóły Fiat Cinquecento.