tomekkos4, niee ja stawiam ruska z kalachem,czego oczy nie widza to wiesz.calosc z magnesem wrzucam do autka
_________________ jestem inny mamo tato czy dostane w morde za to
yarq [Usunięty]
Wysłany: Pią Gru 28, 2007 12:08
Ja po prostu zostawiam. Będą chcieli ukraść to i tak ukradną ... spotkałem się z sytuacjami, że odcinali przewód i uciekali z anteną. Nie wiem na co im sam bat, no ale niech im będzie . Tylko radio zabieram z auta, co by oczu nie drażniło
Ostatnio zmieniony przez yarq Pią Gru 28, 2007 12:09, w całości zmieniany 1 raz
DANY [Usunięty]
Wysłany: Pią Gru 28, 2007 13:56
ja nieraz zostawiam,bo jak bedą chcieli to i tak ukradną
złodziej pilnuje Ciebie,a nie Ty złodzieja
Ale niekiedy wrzucam do srodka antenke,przeważnie na noc,bo wtedy to każdego podkusi wziąść
Poprawiłam ort/Tajga75
Ostatnio zmieniony przez Tajga75 Nie Gru 30, 2007 10:21, w całości zmieniany 1 raz
Geppetto Porządkowy Model Opla : Astra II
Wiek: 42 Dołączył: 23 Gru 2003 Posty: 4262 Skąd: Internet
Model Opla : astra I / 1.4
Wysłany: Pią Gru 28, 2007 20:45
yarq napisał/a:
Ja po prostu zostawiam. Będą chcieli ukraść to i tak ukradną ... spotkałem się z sytuacjami, że odcinali przewód i uciekali z anteną. Nie wiem na co im sam bat, no ale niech im będzie . Tylko radio zabieram z auta, co by oczu nie drażniło
Przewód zawsze można wymienić, nie wszystkie anteny/podstawa są zalane i można odlutować przewód i w ten sposób mają 'nówke sztuke' lekko używaną
Ostatnio zmieniony przez piter30 Pią Gru 28, 2007 20:46, w całości zmieniany 1 raz
Ja proponuje zostawić antenę na dachu odpiąć od radyjka a podłączyć pod przetwornice tak z 10 kV jak jeden z z drugim złodziejem się chwyci to jak go trzepnie to raz na zawsze się zastanowi zanim 2 raz spróbuje.
Model Opla : ASTRA 2 1,6 16V
LPG: NIE
Wysłany: Pią Gru 28, 2007 21:38
FENIX2 napisał/a:
podłączyć pod przetwornice tak z 10 kV jak jeden z z drugim złodziejem się chwyci to jak go trzepnie to raz na zawsze się zastanowi zanim 2 raz spróbuje.
A dotknie samochodu i wszystkie bezpieczniki polecą nie mówiąc o elektronice
_________________ Jeśli wódka w pracy szkodzi, porzuć pracę o co chodzi
A dotknie samochodu i wszystkie bezpieczniki polecą nie mówiąc o elektronice
Bezpiecznik na 200% nie polecą!! Bo działają na prąd a nie napięcie.
Czy elektronika by padła chyba też nie ponieważ karoseria samochody stanowi masę/uziemienie.
_________________ FENIX is THE BEST.
Ostatnio zmieniony przez FENIX2 Wto Sty 01, 2008 17:05, w całości zmieniany 1 raz
Wczoraj zajumali mi antenkę. Po prostu odcięli. Jak nie wiesz po co to poszukaj na allegro albo na giełdach "antenka używana ale bez przewodu"
_________________ Andrzej