Ja też podczas moich krótkich przejażdzek automatem denerwowałem się, że automat decyduje za mnie, ale .... podobno do wszystkiego można się przyzwyczaić czego dowodem jest właściciel w/w passata który posiada go już ponad 2 lata i twierdzi, że nie chce już mieć nigdy więcej manuala.
Geppetto Porządkowy Model Opla : Astra II
Wiek: 42 Dołączył: 23 Gru 2003 Posty: 4262 Skąd: Internet
HP: 419/2333
18%
MP: 751/1114
67%
EXP: 81/99
81%
egon20041 [Usunięty]
Wysłany: Pon Kwi 24, 2006 09:27
Witam
Jeżeli samochodem będzie jeździła też kobieta to tylko automat, a tak poza tym
to tylko pilnować wszelkiego rodzaju przeglądów i wymian czego trzeba ,a będzie ok.
Mam pierwszy raz automat ,a chyba już bym się nie zamienił na manuala.
Co do wyprzedzania to nie widze problemów ( wciskaś sport i masz rakiete)
Jeżeli nie chcesz używać przycisku sportowego to tak jak pisał "peper" wystarczy odpowiednia redukcja i po sprawie.
sory nie wiem czy Omega 2.0 ma przycisk sport
życzę udanego wyboru
Robo [Usunięty]
Wysłany: Pon Kwi 24, 2006 12:23
Raz tylko mi sie podobało jak jechałęm automatem ... na trasie do wawy, siedziałęm i tylko sobie kręciłem kierownicą ... ale nuda zaczeła mnie dobijac i nawet to oceniam srednio
Egon przy omedze 2.0 ciężko mówić o sporcie (to raczej kompromis ery kryzysu paliwowego z dużą dawką wygody)
Rob [Usunięty]
Wysłany: Wto Kwi 25, 2006 09:02
Jestem z krakowa więc podejrzewam że ciężko będzie o tą przejażdżkę
Widze że jest dużo zwolenników automatów .Ja nigdy nie jedziłem automatem więc może czas zmienić zainteresowania jeżeli nie ma problemów z wyprzedzaniam (tego pewnie trzeba się nauczyć) to może faktycznie można zaryzykować oglądanie się za automatem a jeżeli byłby ktoś z okolic Krakowa czy samego Kraka i istniała by możliwość przejechania się taką furką to nie ukrywam że skorzystałbym
dzięki za wszelkie informację
Pzdr
Geppetto Porządkowy Model Opla : Astra II
Wiek: 42 Dołączył: 23 Gru 2003 Posty: 4262 Skąd: Internet
HP: 419/2333
18%
MP: 751/1114
67%
EXP: 81/99
81%
Robo [Usunięty]
Wysłany: Wto Kwi 25, 2006 09:35
Wyczaj gdzieś w komisie i sie przejedź
Tomcio-Paluszek [Usunięty]
Wysłany: Wto Kwi 25, 2006 10:04
Krótki rzut okiem na naszą mapę i widać, że mamy aż 8 aktywnych użytkowników z Krakowa
Może któryś z nich ma omegę z automatem
Rob [Usunięty]
Wysłany: Wto Kwi 25, 2006 10:50
na mapę ? jaką jestem tu nowy i nie bardzo sie mogę zorientować w tym serwisie
Model Opla : Calibra ex x20xev/r
Wysłany: Czw Kwi 27, 2006 02:45
Ja mam tylko silnik, który Cie interesuje
Co do automatów, to ich nie lubię. Ale do klasycznego "dupowozu" jakim jest Omega z tym silnikiem jest to fajny wynalazek . Jeździłem Toyotą Avalon i byłem pozytywnie zaskoczony automatyczną skrzynią biegów. Jak nie ścigasz się na każdych światłach, to automat będzie dobrym wyborem
Pozdrawiam
Tomcio-Paluszek [Usunięty]
Wysłany: Czw Kwi 27, 2006 09:08
Akurat do ścigania się spod świateł to jest wg mnie bardzo fajny wynalazek