Wysłany: Pią Kwi 14, 2006 09:28 OMEGA A 2.4I AUTOMAT
MAM OME Z 90R. w bogatej wersji m.in. jest tam regulacja twardości tylnego zawieszenia (sport,komfort,pośrednie),jest też blokada mostu-tak żeby było łatwiej wyjechać z zaspy.
Moje pytanie-czy ma ktoś coś takiego w OMIE A.Czy warto tego używać t tak wiekowym aucie bo może spowodować to poważną awarię
pzdr
Geppetto Porządkowy Model Opla : Astra II
Wiek: 42 Dołączył: 23 Gru 2003 Posty: 4262 Skąd: Internet
HP: 419/2333
18%
MP: 751/1114
67%
EXP: 81/99
81%
DaQla [Usunięty]
Wysłany: Pią Kwi 14, 2006 22:07
Przy tak starym (bez obrazy) aucie wszelkie awarie mogą sie zdażyć. Niestety im więcej bajerów tym więcej do psucia. Lepiej bez potrzeby nie nadwyrężać i tak już wysłużonych mechanizmów. Nie ma co kombinować bo można przekombinować.
Bc30se [Usunięty]
Wysłany: Sro Kwi 19, 2006 13:07
DaQla napisał/a:
Przy tak starym (bez obrazy) aucie wszelkie awarie mogą sie zdażyć. Niestety im więcej bajerów tym więcej do psucia. Lepiej bez potrzeby nie nadwyrężać i tak już wysłużonych mechanizmów. Nie ma co kombinować bo można przekombinować.
sorry, ja już się miałem więcej nie logować, ale takiej siary jeszcze w życiu nie słyszałem... żygać aż się chce...
DaQla [Usunięty]
Wysłany: Sro Kwi 19, 2006 14:23
Bc30se napisał/a:
sorry, ja już się miałem więcej nie logować, ale takiej siary jeszcze w życiu nie słyszałem... żygać aż się chce...
Nie rozumiem tej bezsensownej wypowiedzi. Takie jest MOJE ZDANIE a każdy zrobi jak chce. Chyba nie powiesz mi że Oma A z 90r to super świeżyna i wszystko musi działać bezbłędnie i nie może sie wysypać.
Geppetto Porządkowy Model Opla : Astra II
Wiek: 42 Dołączył: 23 Gru 2003 Posty: 4262 Skąd: Internet