U mnie też tak było wyświetlacz nie gaśnie ale ci sie przygasza żeby w nocy cie nie oślepiać i albo masz źle wyrególowane przygaszanie wyświetlacza, albo pokrętłem od jasności zegarów masz za nisko przykręcone, albo aku padaka. W każdym razie dobrze ci radze jak masz sprowadzanca zmien aku bo teraz to jeszcze pojeździsz ale jak przyjdzie zima to krzyż na droge
Ps. A co mi tam też sie pochwale że na weekend byłem na wczasach
Geppetto Porządkowy Model Opla : Astra II
Wiek: 42 Dołączył: 23 Gru 2003 Posty: 4262 Skąd: Internet
HP: 419/2333
18%
MP: 751/1114
67%
EXP: 81/99
81%
OmegaV6 [Usunięty]
Wysłany: Wto Maj 30, 2006 07:23
Witam!
Na początek.! ROBO dzięki za podpowiedź. Tak podejrzewałem że to może być Aku. Samochód faktycznie jest do piero 6 tyg. w kraju. Na temat spalania.
Ma ktoś z Was taką omegę w kombi z silnikiem 2.5 V6 w benzynie?
Chciałbym sprawdzić ile piją inne. Moja w cyklu miejskim spala 16 l./100 km Pb98
i to z nogą delikatną. Ale juz wiem jedno Tym samochodem żeby jeździc ekonomicznie trzeba troche przycisnąć i szybko bujnąć do 60 km/h -mówię tylko o jeżdżeniu w mieście. Potem średnie zużycie wychodzi nawet 14 l na setkę.
Nie wiem jak będzie przy ostrej jeździe. Tak trochę się boję że zrobi mi się mały wirek w portfelu. No cóż sam wybrałem taki samochodzik ale na razie nie żałuję. Wygoda Komfort to jest to co lubię. A jak na przebieg 237.000 ładnie chodzi. Poprzednik dbał o to auto O czym świadczy jego wygląd i to że nie musiałem prać dywanów samochodzie. Na warsztacie stwierdzono że miał orginalne części zamontowane a nie podróby. Mówię o rozrządzie bo tylko to przy nim robiłem.
Pozdrawiam!