Model Opla : Astra II
Zaproszone osoby: 1
LPG: Nie
Wiek: 23 Dołączył: 23 Gru 2005 Posty: 1522 Skąd: Szczecin
Wysłany: Sob Sie 12, 2006 23:48
Szczerze mówiąc, to chyba każdy się powolutku uzależnia - no ale to chyba jest dobre uzależnienie.
Ja wraz z wspaniałym gronem Adminów i Moderatorów, damy z siebie wszystko aby dalej na forum panowała miła i sympatyczna atmosfera, a forum się powolutku dalej rozwijało.
Jesteśmy tu dzięki Wam i tak już zostanie i to wszystko dla Was będziemy się starać robić. A o jakichkolwiek opłatach zapomnijcie bo takich nie przewidujemy i nie będzie napewno.
Są od tego na dole reklamy i one zapewniają pewny byt forum. Nawet jakby tych kliknięc nie było to admin zawsze kasę wyczaruje - wydrukuje na drukarce // czarnobiałej hehe
Model Opla : Astra F sedan 1,4 94r
Zaproszone osoby: 21
LPG: si
Wysłany: Pon Sie 14, 2006 22:58
Wiecie ja dopiero teraz dotarło do mnie ze to nie jest klub tylko forum ale teraz stwierdzam ze by mozna przemianowac na KLUB OPEL 24 i w tym momencie ,oczywiscie dla chcacych, zrobic jakao pierwszy wyczyn klubowy naklejeczki dla chetnych osobnikow oraz osobniczek.Podoba mi sie to własnie ze nie ma opłat itpbo w innych forach lub klubach za samo uczestnictwo i zostanie klubowiczem sa pobierane drakonskie stawki.Wracajac do naklejek moga one byc zrobione jako drugi punkt obrad po pierwszym punkcie obrad czyli po punkcie zwiazanym z kubeczkiem .Co wy na to ?? ADMINISTRATORZY I MODERATORZY moze jakas ankietke ??
Geppetto Porządkowy Model Opla : Astra II
Wiek: 42 Dołączył: 23 Gru 2003 Posty: 4262 Skąd: Internet