michu71, forum utrzymuje sie dzieki kliknieciom w reklamy, ktore sa na dole strony
ale jak bardzo chcesz wydac troche kasy, to mozesz troche podeslac mi na konto, to samo, na ktore robi sie wplaty na klubowe kubeczki (nie ma zadnych limitow - ani dolnych, ani gornych)
Model Opla : Astra II
Zaproszone osoby: 1
LPG: Nie
Wiek: 23 Dołączył: 23 Gru 2005 Posty: 1522 Skąd: Szczecin
Wysłany: Pią Sie 11, 2006 23:27
Potwierdzam, forum płatne nie jest, nie było i nie będzie. Utrzymuje się tylko z kliknięc w reklamy na dole strony.
Kiedyś obiecywałem, że nie będzie żadnych płatności na utrzymanie forum, żadnych składek. My nie jesteśmy jakąś instytucją złodziejaszków by zarabiać na forumowiczach.
Ewentualnie jeśli robimy zrzutkę np na kubki i dany forumowicz zechce to wtedy są już indywidualne ustalone kwoty, w których nie ma zawartej i nigdy nie bedzie zawartej jakieś sumy na utrzymanie forum. Kubki, i inne gadżety kupują tylko chętni i nie daję to żadnych profitów np. poszerzonej częsci forum - bo takiego czegoś wogle nie ma.
Jeśli byście spotkali się z jakimiś wyłudzeniami, bądz ktoś kazał wam opłacić składkę, proszę szybko sprawę zgłaszać i NIE WPŁACAĆ.
no to to by było na tyle.
riddick [Usunięty]
Wysłany: Pią Sie 11, 2006 23:38 Re: Opłaty
michu71 napisał/a:
Czy klub zbiera jakieś składki roczne za członkostwo
opel24 nie jest klubem tylko forum jak się dobrze orientuję
Geppetto Porządkowy Model Opla : Astra II
Wiek: 42 Dołączył: 23 Gru 2003 Posty: 4262 Skąd: Internet
Model Opla : Opel Astra F Combi x16sz
Zaproszone osoby: 2
LPG: tak
Wysłany: Sob Sie 12, 2006 08:55
Klub Opel24 to by była super sprawa a że przedtem wpisałem klub to po prostu moje przeoczenie sory bardo lubię to forum już się od niego uzależniłem i każdą wolną chwilę spędzam przy kompie pozdrowienia dla ekipy prowadzącej jest super