Model Opla : ASTRA F C14NZ BLAUMONSTER
Wiek: 21 Dołączył: 14 Lis 2007 Posty: 437 Skąd: z NIENACKA
Wysłany: Pon Lut 18, 2008 23:20
mam gls i ma wspomaganie, poduszke kierowcy, szyberdach, welurowa tapicerke i elementy wnetrza w kolorze nadwozia. zadnych abs'ow nie mam!! aha i zapomniałem dodac ze mam jeszcze kierownice, cztery kola i mocarny silnik 1.4 ktorego moment obrotowy rozgniata wszystko
Model Opla : Vectra B 1.6 16V X16XEL 1999
LPG: Tak
Wiek: 19 Dołączył: 17 Lis 2006 Posty: 437 Skąd: Bełchatów
Wysłany: Wto Lut 19, 2008 03:00
szupek, ja podałem tylko przykładowe elementy, bo zielonego pojęcia nie mam co ma każda z wersji. Nawet teraz mam Vectrę, a nie wiem po czym poznać w jakiej wersji arek, sorki, nie zauważyłem... Myślałem że nie zmieniałeś nic w cytowanym tekście No ale jak dopisałeś to dzięki
Model Opla : Astra
LPG: Tak
Wysłany: Czw Lut 21, 2008 15:57
temat moim zdaniem glupota, bo w każdym aucie byly inne wersje, następna sprawa że może być wersje GL ze wspomaganiem lub bez, bo klient przychodzi do salonu, wybiera jakąś wersje potem ją modyfikuje i na przyklad kupuje pakiet ze wspomaganiem do swojej wersji. Wyjeżdża z salonu wersją GL (podstawą) a jednak ma wspomaganie. Więc temat troche mija się z prawdą. Mozna wypisać w jakich rocznikach które wersje byly produkowane, ale wyposażenie w każdej będzie zmienne.
Można powiedzieć że modele GT i GSI to wersje sportowe, obniżone, kubelki, sportowa kiera i to napewno w każdej z nich standardowo jest.
Ale nie można powiedzieć że zawsze w GL nie ma nic bo klient może dobrać pakiet nie zmieniając nazwy wyposażenia.
Geppetto Porządkowy Model Opla : Astra II
Wiek: 42 Dołączył: 23 Gru 2003 Posty: 4262 Skąd: Internet