Opel Astra
opel
Opel-Strona Główna Szukaj w Opel24 Grupy w Opel 24 Opel24 Faq Rejestracja w Opel Profil Prywatne Wiadomoœci w Opel
Opel Opel Forum Corsa Opel Opel Tigra Tigra Team Opel Corsa Opel 24 Opel Opel Vectra

Poprzedni temat «» Następny temat
"PERFECT AUTO" na Andersa
Autor Wiadomość
thaz
[Usunięty]

Wysłany: Czw Mar 29, 2007 22:01   "PERFECT AUTO" na Andersa

polecam, jeżdżę tam zawsze kiedy wyczuję w mojej astrze że coś nie gra;
fachowa i miła obsługa.
polecam.

Geppetto
Porządkowy
Opel Tigra
Model Opla : Astra II

HP: 419/2333
18%
MP: 751/1114
67%
EXP: 81/99
81%
Asterix19 

Model Opla : Opel astra c14nz
Wysłany: Pią Mar 30, 2007 07:52   

Do "Thaza" :Cześć jak możesz to napisz coś wiecej o tym warsztacie,jak jest z naprawami,podaj jakieś przykładowe ceny,no i czy trzeba się umawiać na telefon czy raczej od ręki robią.Dzięki z góry.Pozdro.

prezes2006 
Prezes

Model Opla : 18.16v
Wysłany: Nie Kwi 01, 2007 19:17   

odradzam takada

thaz
[Usunięty]

Wysłany: Pon Kwi 02, 2007 15:24   

ceny (nie znam Waszych kieszeni) dla mnie są w sam raz;

Prezes: dlaczego odradzasz - napisz coś więcej;

pozdr,
thaz

PS. może coś skonstruujemy? :P http://forum.opel24.com/podlasie-vt283.htm

Geppetto
Porządkowy
Opel Tigra

18%
67%
81%
prezes2006 
Prezes

Model Opla : 18.16v
Wysłany: Pon Kwi 02, 2007 20:34   

zakladali mojemu koledze gaz i nie jest on zadowolony, poprostu nie potrafią doregulowac mu jemu autka, co2tyg jest unich

Nolan
[Usunięty]

Wysłany: Sob Kwi 14, 2007 19:54   

Witam, jako świeży użytkownik Opelka mam już pierwsze spostrzeżenia co do serwisu (gwarancyjnego :evil: ) w salonie Megaopel przy obwodówce. Pokrótce: od samego początku alarm nie za każdym razem się wyłączał (centralny otwierał a alarm nie zawsze sie rozbrajał) efekt co i rusz wycie alarmu przy wsiadaniu do auta, ale ja człek cierpliwy, na ale chyba po 3 mies. zajechałem i wyłożyłem co i jak serwisantom, pokiwali głowami ze zrozumieniem zagadnienia, wykręcili centralkę i wysłali do Wa-wy (do producenta ?), po trzech tygodniach centralka wróciła, zamontowali, a mankament nie ustąpił, ale ja człek cierpliwy, po jakimś czasie zajechałem i opowiadam co i jak, wzięli na warsztat, podłubali 15 min i uzdrowili, tym razem miałem szczęście (inny elektryk :lol: ), bo żebym trafił na elektryka co poprzednio diagnozował, bez wycieczki do Wa-wy by się nie obyło, ale ja człek cierpliwy........... pozdrawiam

BIPOWER-VKP 
VECTRA KLUB POLSKA

Model Opla : BLACK VECTRA C20NE CELEBRATI
Wysłany: Pon Kwi 16, 2007 18:13   

A ja polecam Takadę.
Montowałem u nich sekwencję do Viki B.Fakt ,że przez dwa tygodnie od montażu,byłem codziennie na jakieś regulacje,ale chłopaki w końcu wyregulowali i ta lala do dzisjaj.Ustawiali mi też instalkę drugiej generacji i również smiga bez zarzutów.

muchazar
[Usunięty]

Wysłany: Sro Kwi 25, 2007 21:23   

Panowie.
A na techa to koniecznie do ASO?? Zaświeciła mi sie poduszka i od czasu do czasu świeci Check (chyba przpływomierz). Chciałbym odczytać błędy i ewentualnie skasowac. Może ktoś wie jakie ceny??

Pozdr

Geppetto
Porządkowy
Opel Tigra

18%
67%
81%
huri_khan 
huri-khan

Model Opla : ASTRA 2 1,6 16V
LPG: NIE
Wysłany: Czw Kwi 26, 2007 07:23   

muchazar napisał/a:
Panowie.
A na techa to koniecznie do ASO?? Zaświeciła mi sie poduszka i od czasu do czasu świeci Check (chyba przpływomierz). Chciałbym odczytać błędy i ewentualnie skasowac. Może ktoś wie jakie ceny??

Pozdr

Zobacz temat TECH2 + interfejs w dziale Download wczoraj zrobiłem sobie układ, części w granicach 7 zł, lutownica i komputer. Możesz sobie odczytać i skasować błędy (Testowane na Astrze 2 i Vectrze B). A w ASO jak się pytałem to za poduszki chcieli 82 zł. Najtaniej to znalazłem warsztat gdzie chcieli 50 zł za kasowanie błędów.

muchazar
[Usunięty]

Wysłany: Nie Wrz 02, 2007 20:04   

Byłem ostatnio w Aso na Andersa i nie jestem zadowolony. Zapalał mi sie check i nie wiedzialem od czego wiec poprosilem o diagnoze i kasowanie błędów (kontrolka airbagu). Pierwsze co mi sie nie spodobalo to to ze nie moglem byc przy diagnozie. Wzieli samochod, zaciagneli na warsztat - przychodzi koles i mowi ze pompa podcisnienia padnieta i pyta czy robimy a koszt to 1060 pompa plus wymiana jakies 300 to zrezygnowalem. Zaplacilem 100 za diagnoze, odbieram kluczyki wsiadam a poducha swieci jak swiecila. Nie wracalem zeby sie kloocic ale poprostu wiecej tam nie pojade. Poza tym 300 zl za wymiane pompy vacum to zdecydowanie za duzo bo to max pol godziny pracy (wiem z autopsji). Teaz wszystko sam robie przy opelku i jestem zdecydowanie bardziej zadowolony i usatysfakcjonowany.
Co sadzicie o oplu w Krupnikach??

Odpowiedz do tematu