|
|
| Autor |
Wiadomość |
Kill3rReaper

Model Opla : Vectra B 1.6 16V X16XEL 1999
LPG: Tak
Wiek: 19 Dołączył: 17 Lis 2006 Posty: 441 Skąd: Bełchatów
|
Wysłany: Czw Gru 27, 2007 01:08
|
|
|
| Niedźwiedź napisał/a: | | Skoro znaleźliście płaszczyznę porozumienia po pijaku to myslę, że powinna się ona znaleźć i na trzeźwo. |
Misiu, ja nic nie piłem Kumpel wypił, ale był trzeźwy. A tamci dwoje byli zalani nieźle... Młodszego to z sali wyprowadzali, nieprzytomny był dosłownie. Ale przeszedł się 20 minut po mrozie i wytrzeźwiał na tyle żeby chcieć się stukać |
|
|
|
 |
|
Geppetto
Porządkowy
Model Opla : Astra II
Wiek: 42 Dołączył: 23 Gru 2003 Posty: 4262 Skąd: Internet 
|
|
|
|
|
kubazw
kubazw

Model Opla : Corsa B 1.2 16V
Wiek: 28 Dołączył: 04 Lut 2007 Posty: 246 Skąd: Stargard Szczeciński
|
Wysłany: Czw Gru 27, 2007 10:26
|
|
|
Zaraz zaraz pisałes kolego że mieli przy sobie obcązki i młotek!Przy dobrych zeznaniach świadków mozna by to podciągnąć pod "rozbój z uzyciem niebezpiecznego narzedzia,a wtedy sa już ugotowani.Po drugie byli pijani i duzo nie beda pamietac i sporo mozna im wmówić w mysl zasady "nie ma ludzi niewinnych są tylko źle przesłuchani"Obdukcja konieczna do zgłoszenia na policje i jako dowód w sprawie dla prokuratora i sadu.Innym wyjściem jest załatwienie sprawy po mesku,tego nie plecam bo jeszcze Tobie moze sie dostać!Pozdrawiam i powodzenia życze |
|
|
|
 |
GmsMetallica
!!GuMiS!!

Model Opla : Opel Astra F X16SZ(chyba) HB
LPG: Nie
Wiek: 19 Dołączył: 01 Wrz 2007 Posty: 616 Skąd: Bydgoszcz
|
Wysłany: Czw Gru 27, 2007 11:00
|
|
|
| kubazw napisał/a: | | Innym wyjściem jest załatwienie sprawy po mesku,tego nie plecam bo jeszcze Tobie moze sie dostać! |
zauwarz kolego kubazw, ze jego kolega dostal i to za nic wiec on tez moze dostac, bo z debilami nie wiadomo jak to jest i co im odbije, ale jest ryzyko ze beda gnebic z kolegami lub nie po takim najezdzie |
|
|
|
 |
guniak
LPG

Model Opla : G, 1,6 8V 98r.
|
Wysłany: Czw Gru 27, 2007 11:04
|
|
|
pamietajcie ,że po sadach sie bedziecie włoczyć.
tez miałem zajscie 50 m od komisariatu, zebrało sie 20 ludzi w biały dzień.
wolałem odpuścić,ale nic sie nie stało, szkoda kłopotów.
a teraz z debilem razem robimy
Poprawiłam orta/Niedźwiedź |
| Ostatnio zmieniony przez Niedźwiedź Czw Gru 27, 2007 12:08, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
|
Geppetto
Porządkowy
|
|
|
|
|
Niedźwiedź
Anka

Model Opla : corsa zwana MrC
|
Wysłany: Czw Gru 27, 2007 12:07
|
|
|
Kill3rReaper, | Kill3rReaper napisał/a: | | Misiu, ja nic nie piłem Kumpel wypił, ale był trzeźwy. A tamci dwoje byli zalani nieźle... |
No własnie o to chodzi... jesli udało się Wam ugadać gości jak byli pijani to może tym bardziej uda się spokojnie zawrzeć jakiś pakt na trzeźwo |
|
|
|
 |
kubazw
kubazw

Model Opla : Corsa B 1.2 16V
Wiek: 28 Dołączył: 04 Lut 2007 Posty: 246 Skąd: Stargard Szczeciński
|
Wysłany: Czw Gru 27, 2007 12:08
|
|
|
| Kill3rReaper postąpi jak uważa ja moge jedynie coś zasugerować,oczywiscie najlepszym wyjściem byłaby "reczna wymiana pogladów" ale co bedzie jesli ten młody bandzior okaże sie na tyle kumaty że to on zgłosi sprawe na policje?Wyrok murowany!Dlatego uważam że nie warto brudzić sobie rąk i zniżac sie do jego poziomu tylko kuć żelazo póki gorące i zgłosić sprawe. |
|
|
|
 |
GmsMetallica
!!GuMiS!!

|
Wysłany: Czw Gru 27, 2007 12:09
|
|
|
Tez racja Kuba. Takie sytuacje sa na tyle ciezkie do rozwiazania bo kazdy sposob wydawalby sie dobrym rozwiazaniem ale zawsze jest to nieszczesne ale |
|
|
|
 |
Kill3rReaper

Model Opla : Vectra B 1.6 16V X16XEL 1999
LPG: Tak
Wiek: 19 Dołączył: 17 Lis 2006 Posty: 441 Skąd: Bełchatów
|
Wysłany: Czw Gru 27, 2007 13:48
|
|
|
Kumpel miał dzisiaj iść na obdukcję, co dalej z tym zrobi to nie wiem. W każdym razie jego wujek poszedł do rodziców tych kolesi, oddał obcążki (bo jak zwiewali do domu to je zostawili, młotek wzięli) oddał te obcążki no i na razie kolesie mają prz***ne, ich starzy się wkurzyli, powiedzieli że nie będą na dyskoteki chodzić do wieku 18 lat. Na ile to pomoże to nie wiem, na razie (odpukać) jest spokój. Więc myślę że papierek z obdukcji i straszenie że się z nim pójdzie na policję, jakby się jeszcze rzucali, na razie wystarczy... Z jednej strony to też nie bardzo nam się widzi załatwiać to po "męsku" bo to kurde sąsiedzi, niedaleko mieszkają... Na razie jest spokój, co potem będzie to się zobaczy...
Niedźwiedź, nie udało nam się ich ugadać. Kumpla zostawiliśmy a tamtych odprowadziliśmy do domu, po czym oni poszli po "narzędzia" i wrócili na drogę. Dlatego kumpel poszedł drogą przez las do domu, jak mu powiedzieliśmy że czekają na niego z narzędziami w rękach... "Ugadaliśmy" ich tyle że sobie przypomnieli że do mnie w sumie nie mają tyle co do kumpla i jemu na razie jest lepiej sprawić wpi***l...
Zagmatwane to wszystko |
|
|
|
 |
|
Geppetto
Porządkowy
|
|
|
|
|
GmsMetallica
!!GuMiS!!

|
Wysłany: Czw Gru 27, 2007 14:10
|
|
|
no troszeczke sie idzie pogubic inaczej by bylo jakby sie byla tam wtedy na miejscu tego zdarzenia ale nie mozna tracic nadzei i trzeba byc dobrej myski |
|
|
|
 |
zibi
pogromca raków

Model Opla : astra G 1,6 8V
Wiek: 40 Dołączył: 06 Cze 2006 Posty: 3348 Skąd: Pobiedziska
|
Wysłany: Czw Gru 27, 2007 20:41
|
|