Niezręczna sytuacja. Kiedyś na wiosce zaczął się czepiąc do pięknej jeden koleś. Był aimpreza no i zaczął ją dotykać. Zadzwoniła do mnie 40km o 1 w nocy jechałem i koleś dostał po mor**ie.. I tak się niestety na tym nie skończyło.jak pojechałem parę dni póxniej to myśłałem ze mnie wieśniaki zatłuką i mi auto uszkodzą z 15 czekało na mnie. Więc musiałem jakoś to załatwić byłem sam... Naszczęście ma się znajomych bardzo dobrych i po godzinie pod dom pięnej podjechało 6 aut ze znajomymi i dostali oni wszyscy w wpi***al... i na tym naszczęście się skończyło. Jak narazie a minęło już ponad 4 miesiące koleś nawet się nie spojrzy.
Kill3rReaper, pamietaj nie kiedy warto użyć siły nawet jeżeli to jest sąsiad szczególnie w mniejszych miejscowościach. Jeżeli chodzi już o miasta to ciężej. Lepiej starać się to załagodzić albo policja zostaje jest to ostatecznośc al emoże pomóc. A ich wybryk z młotkiem i obcążkami można uznać nawet nie za rozbój tylko napaść pod wpływem alkoholu. Jeżeli to nie pierwszy raz młody ten 1 latek może trafic do poprawczaka a starszy być sądzony. Pozdrowienia trzymaj sie!
Geppetto Porządkowy Model Opla : Astra II
Wiek: 42 Dołączył: 23 Gru 2003 Posty: 4262 Skąd: Internet
Model Opla : G, 1,6 8V 98r.
Wysłany: Pią Gru 28, 2007 12:03
Jak ktos jest twardy to niech stanie 1 na 1 bez wspomagaczy(narzedzi i kumpli)
i po sprawie wszytkie sprawy sie rozjaśnią
shrek [Usunięty]
Wysłany: Pią Gru 28, 2007 16:37
Z małolatami to już tak jest obdukcje to i tak czy inaczej bym zrobił ale i sprawe próbował bym załatwić na trzezwo a jak to nie pomoże to pozostaje policja.Może to co piszę nie jest wielkim odkryciem ale jesli bedzie rewanż z waszej strony i oni poniosą uszczerbek na zdrowiu to co wtedy???
Model Opla : Vectra B 1.6 16V X16XEL 1999
LPG: Tak
Wiek: 19 Dołączył: 17 Lis 2006 Posty: 437 Skąd: Bełchatów
Wysłany: Pią Gru 28, 2007 19:06
shrek napisał/a:
Z małolatami to już tak jest obdukcje to i tak czy inaczej bym zrobił ale i sprawe próbował bym załatwić na trzezwo a jak to nie pomoże to pozostaje policja.Może to co piszę nie jest wielkim odkryciem ale jesli bedzie rewanż z waszej strony i oni poniosą uszczerbek na zdrowiu to co wtedy???
Właśnie o tym pisałem Dlatego nie wiem co zrobić, bo im policja nic nie zrobi...
Ostatnio zmieniony przez Kill3rReaper Pią Gru 28, 2007 19:08, w całości zmieniany 1 raz
Geppetto Porządkowy Model Opla : Astra II
Wiek: 42 Dołączył: 23 Gru 2003 Posty: 4262 Skąd: Internet