Wysłany: Nie Lip 08, 2007 06:21 Podłączenie do komputera
Witam
Posiadam Astre 1.6 '95 do której przerzuciłem gaz z mojego leciwego kadetta (również silnik 1.6) lecz pojawił się mały problem gdyż okazało się że w astrze jest inna kostka przy komputerze i teraz nie wiem do którego pinu podpiąć przewód od emulatora sondy lamda dodam że instalacja jest typu holenderskiego. Jeśli ktoś posiada schemat podłączenia to bede bardzo wdzięczny za udostępnienie z góry dziękuje i pozdrawiam.
Geppetto Porządkowy Model Opla : Astra II
Wiek: 42 Dołączył: 23 Gru 2003 Posty: 4262 Skąd: Internet
HP: 419/2333
18%
MP: 751/1114
67%
EXP: 81/99
81%
Bolivar Model Opla : Astra II 2.0 DI komb
Wysłany: Nie Lip 08, 2007 09:45
Ja może z takim małym offtopem (ale przyda się na przyszłość).
Jeśli nie masz tej instalacji na legalu to jest mały problem i nie chodzi mi tu o Policję oraz Stację Diagnostyczną. Chodzi tu o ubezpieczyciela. Znajomy (tankował u nas gaz) miał taką instalację i był zadowolony, aż do czasu wypadku. Okazało się, że mu nie wypłacą ubezpieczenia z powodu niezgodności danych z dowodu rejestracyjnego z tym co jest w rzeczywistości. Auto sprzedał jako rozbitka (nie dostał kasy) i tyle.