Witam serdecznie wszystkich użytkowników mam prośbę o poradę w sprawie głośników jestem posiadaczem corsy B z 97r jako że laikiem w sprawach mechaniki itp.. proszę o pomoc. A mianowicie popękała mi się membrana w głośnikach tych w drzwiach stad moje pytanie czy lepiej oddać do renowacji czy kupić nowe a jak tak to najlepiej jakie ?? bo w zasadzie nie chciałabym kupić czegoś badziewnego.
Geppetto Porządkowy Model Opla : Astra II
Wiek: 42 Dołączył: 23 Gru 2003 Posty: 4262 Skąd: Internet
Model Opla : Corsa b X12SZ
Zaproszone osoby: 1
LPG: nie
Wysłany: Pią Maj 09, 2008 23:43
jeden z głośników w przednich drzwiach mi nie gra,
i teraz mam pytanie, czy będą głośniki pasowały np z innych modeli Opla, np Astry II
przejadę się na szrocik, a nie wiem jakie tam będzie miał akurat autka, a w Astrze II mogą być w lepszym stanie głośniki, bo może być młodsza
Model Opla : Corsa B
Wysłany: Nie Maj 11, 2008 20:27
z astry jedynki z drzwi przednich na pewno pasuja tylko trzeba troche poszlifowac ta obudowe plastikowa... w razie czego mam dwa takie glosniki do sprzedania jezeli jestes z okolic Śląska a jezeli jeszcze masz gniazdo z tylu na polce to mam jeszcze tylnie takze z astry F
Geppetto Porządkowy Model Opla : Astra II
Wiek: 42 Dołączył: 23 Gru 2003 Posty: 4262 Skąd: Internet
Model Opla : Corsa b X12SZ
Zaproszone osoby: 1
LPG: nie
Wysłany: Pon Maj 12, 2008 11:36
głośniki mam, tylko jeden mi nie gra i muszę jechać na szrot, a nie wiem,czy z innych modeli będą pasować. Poza tym jestem raczej z okolic Poznania, a nie śląska