|
|
| Autor |
Wiadomość |
brzoza

Model Opla : Astra Y20DTH
Wiek: 51 Dołączył: 12 Sty 2007 Posty: 2491 Skąd: Zabrze Punkty zdobyte: 105
|
Wysłany: Sob Paź 27, 2007 17:31
|
|
|
| kłosiol napisał/a: | | bo to juz na pewno nie aktualne |
Masz rację kol..kłosiol, Niektórzy wpadają aby im przywrócić , stan techniczny za pomocą czarodziejskiej różdżki bo im tam stuka puka i nie raczą nawet sprawdzić w którym miejscu , a o takim słowie jak dzięki to już nawet nie wspomnę . Do następnego razu |
|
|
|
 |
|
Holcu
Administrator

Porządkowy
Wiek: 42 Dołączył: 23 Gru 2003 Posty: 4262 Skąd: Internet 
|
|
|
|
|
kłosiol [Usunięty]
|
Wysłany: Sob Paź 27, 2007 19:04
|
|
|
No wlasnie zamiast dac znac co i jak to nic
Tak samo jak czytam posty w ktorych ktos komus doradzil jak ma naprawic auto itp i autor postu pisze, ze da znac czy to pomoglo ale potem jak sie okaze ze dziala to juz ma to w d....
Jestem na tym forum od nie dawna, odkad kupilem moja Astre ale widze, ze jest calkiem ciekawe i mozna sie duzo dowiedziec
pozdro |
|
|
|
 |
brzoza

Model Opla : Astra Y20DTH
Wiek: 51 Dołączył: 12 Sty 2007 Posty: 2491 Skąd: Zabrze Punkty zdobyte: 105
|
Wysłany: Sob Paź 27, 2007 19:16
|
|
|
| kłosiol napisał/a: | Jestem na tym forum od nie dawna, odkad kupilem moja Astre ale widze, ze jest calkiem ciekawe i mozna sie duzo dowiedziec |
To dobrze że masz taką opinię Nie przejmuj sie tymi '' pytaczami '' Zawsze możesz liczyć na teoretyczną lub praktyczną pomoc |
|
|
|
 |
mmeuv [Usunięty]
|
Wysłany: Wto Paź 30, 2007 23:17
|
|
|
No jak mnie nie ma jak jestem !
Dzieki za wszystkie podpowiedzi. Radia jeszcze nie kupilismy bo auto odmawia wspolpracy i czeka na mechanika, ktory moglby sie do niego zabrac. Moze sie okazac ze usterka powazna wiec co ja bede w radio inwestowal.
Szkoda tylko ze pierwsze auto i jakies trefne cholera. |
|
|
|
 |
|
Holcu
Administrator

Porządkowy
Wiek: 42 Dołączył: 23 Gru 2003 Posty: 4262 Skąd: Internet 
|
|