Opel Astra
opel
Opel-Strona Główna Szukaj w Opel24 Grupy w Opel 24 Opel24 Faq Rejestracja w Opel Profil Prywatne Wiadomości w Opel
Opel Astra Opel Forum Corsa Opel Opel Tigra Tigra Team Opel Corsa Opel 24 Astra Opel Astra Opel Vectra

Poprzedni temat «» Następny temat
Typ kobietki
Autor Wiadomość
FENIX
[Usunięty]

Wysłany: Czw Lis 15, 2007 19:53   

janusz napisał/a:
A, tak w ogóle to strasznie uszczypnąłeś mnie w męską dumę- nie twierdzę że moja żona jest niezadowolona- twierdzę natomiast ,że estrogeny robią taką burzę w organizmie kobiety, że choćby myślała ,że delikatnie zwraca Ci uwagę byś zdjął skarpety z telewizora, to w rzeczywistości wrzeszczy i płacze przez parę godzin, o takie głupstwo. Każdy wie że przecież w końcu je odkleisz bo będą Ci potrzebne na Boże Narodzenie.

DLATEGO napisałem:
FENIX napisał/a:
Co do kłótni raz w miesiącu to kobiety mają coś takiego jak gorsze dni co 28 dni. :mrgreen:

I pewnie, zgadzam się z tobą!! I co do różnicy płci to też pewnie że tak.
Ja jestem w stałym związku już pond 4 lata wiec też wiem coś o tym.

Ale przecież my gadamy tu o typach kobiet jakie lubimy a nie o różnicy płci czy życiu małżeńskim. :wink:

Geppetto
Porządkowy
Opel Tigra
Model Opla : Astra II

janusz
[Usunięty]

Wysłany: Czw Lis 15, 2007 20:02   

Racja, racja!
Więc wracając do tematu: najfajniejsze są cycate blondynki po klimakterium. wtedy przynajmniej z hormonami jest spokój :rotfl:

FENIX
[Usunięty]

Wysłany: Czw Lis 15, 2007 21:46   

janusz napisał/a:
Racja, racja!
Więc wracając do tematu: najfajniejsze są cycate blondynki po klimakterium. wtedy przynajmniej z hormonami jest spokój

Tylko maska już nie ta. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Trzeba by Face Lifting zrobić. :twisted:

janusz
[Usunięty]

Wysłany: Czw Lis 15, 2007 22:24   

Face lifting ??? Broń boże!!!
Dla mnie lepszy stary opel niż nowiutki maluch !
Jak już wcześniej pisałem , o klasę chodzi Panowie...
...czasem o osiem klas - przynajmniej. :D

[ Dodano: Czw Lis 15, 2007 21:27 ]
No oczywiście i o biust też :oops:

Geppetto
Porządkowy
Opel Tigra

Aneta83
[Usunięty]

Wysłany: Pią Lis 16, 2007 14:03   

Kill3rReaper napisał/a:
Panowie, nie przesadzajcie... Nie straszcie mnie :shock:
Ja tam bardzo na dziewczynach to się nie znam, więc kurde bez takich mi, bo mi się odechce :D
Najgorsze czego nie lubię, co mnie rozwala to płacz kobiety... Jak taka zacznie płakać i to jeszcze przezemnie to ja się staję bezbornny wtedy... Nie ważne czy to moja wina, czy jej, ale to ja przepraszam... A jak będzie tak jak mówi janusz, no to nie wiem czy ja będę siedział kilka godzin i przepraszał?

Jeśli nie lubisz płaczu kobiety,to zachowuj się i traktuj ją tak żeby nie miała powodów do płaczu i będzie spokój... a najgorsze chyba co facet może zrobić ,nawet jeśli nie zawinił,to udawanie że sie nie widzi tego płaczu, ignorowanie go...a nic przecież nie trzeba wtedy mówić.wystarczy przytulić i to wynagrodzi wszystkie boleści i żale :)
Ostatnio zmieniony przez Aneta83 Pią Lis 16, 2007 14:05, w całości zmieniany 1 raz  

janusz
[Usunięty]

Wysłany: Pią Lis 16, 2007 14:14   

Taaaaaa! Przytulić wtedy! Nooooooo!
Oczywiście, a, potem parę tygodni leczyć rany po paznokciach, ;p :wesoly: :wesoly: ;p :wesoly:

Przepraszam , kto mi wyjaśni co to za krzyżyk wyskoczył nad moim zdjęciem?
Czyżbym nagrabił sobie aż tyle u płci pięknej, że postawiły już na mnie krzyżyk?
Ostatnio zmieniony przez janusz Pią Lis 16, 2007 14:19, w całości zmieniany 1 raz  

Aneta83
[Usunięty]

Wysłany: Pią Lis 16, 2007 14:16   

janusz napisał/a:
Taaaaaa! Przytulić wtedy! Nooooooo!
Oczywiście, a, potem parę tygodni leczyć rany po paznokciach, ;p :wesoly: :wesoly: ;p :wesoly:

Hih no wiesz,ja tam mam krótkie paznokietki ,więc nawet jakbym chciała to nikomu nimi krzywdy nie zrobię :wink:

janusz
[Usunięty]

Wysłany: Pią Lis 16, 2007 14:20   

Wiesz jest taki kawał na ten temat:

Geppetto
Porządkowy
Opel Tigra

Aneta83
[Usunięty]

Wysłany: Pią Lis 16, 2007 14:21   

janusz napisał/a:
Wiesz jest taki kawał na ten temat:

To może nam opowiesz?Ja go na pewno nie znam :)

janusz
[Usunięty]

Wysłany: Pią Lis 16, 2007 14:23   

Facet by odstraszyć złodziei napisał na furtce
"Uwaga zły pies"
sąsiad dopisał:"ale niema zębów"
a, ten pierwszy dopisał dalej"
"Ale może zamamlać na śmierć"
Ostatnio zmieniony przez janusz Pią Lis 16, 2007 14:24, w całości zmieniany 1 raz  

Odpowiedz do tematu