|
|
| Autor |
Wiadomość |
CalibroManiac
Calibra Forever

Model Opla : Vectra GT C20XE 1993 r.
Wiek: 20 Dołączył: 25 Lut 2006 Posty: 186 Skąd: Sochaczew
Punkty zdobyte: 0
|
Wysłany: Nie Cze 04, 2006 11:54 Co sądzicie o samochodzie OPEL KADETT CABRIO??
|
|
|
| Nadarzył sie temat do zrobienia w grudziądzu a mianowicie jest do kupienia Opel Kadet Cabrio rok 92. 1.6i. Cena 5000 zł. Dlatego tez chciałbym sie dowiedzieć czy ktoś z forumowiczów posiada bądź posiadał takie autko jak sie sprawuje i czy jest warte tej ceny i czy warto zawracaś sobie tym głowe. |
|
|
|
 |
|
Geppetto
Porządkowy
Model Opla : Astra II
Wiek: 42 Dołączył: 23 Gru 2003 Posty: 4262 Skąd: Internet 
|
|
|
|
|
Vectra turbo [Usunięty]
|
Wysłany: Pon Cze 19, 2006 21:30
|
|
|
| ciekawe jak zadbane ale kadet za 5 tys ? troche duzo .za 5 tys mysle ze cos innego znajdziesz albo swoje autko troszke przebudujesz ,niewiem ja bym nie kupil jak chcesz to ci znajde w niemczech cos fajnego za 1200euro.poniewaz mieszkam w leverkusen,pozdrawiam |
|
|
|
 |
kokos
Kad.D,E Vec.A Ast.F

Model Opla : Astra F sedan 1,4 94r
Zaproszone osoby: 21
LPG: si
Punkty zdobyte: 13
|
Wysłany: Wto Cze 20, 2006 01:19
|
|
|
Powiem ci cos takiego : kadett w zaj.... tym stanie z 1993 ,pelen wypas oprocz skor zero rdzy stal na KOMISIE za 3400 od reki wiec cena 5000 jest za duzo duza i gleboko bym sie zastanowil .ogolne takie autka chodza maks do 4000 ale to juz sa gsi z wypasami.A tak wogole to komis miesci sie w Szczecinie . |
|
|
|
 |
cola [Usunięty]
|
Wysłany: Wto Cze 20, 2006 01:24
|
|
|
Nie znam się na cenach Kadett'ów Cabrio. Jednak auto samo w sobie jest genialne - pięknie wygląda. Dach się składa w 2 minuty. Ostatnio oglądałem takiego - móid malina
Pozdro |
|
|
|
 |
|
Geppetto
Porządkowy
Model Opla : Astra II
Wiek: 42 Dołączył: 23 Gru 2003 Posty: 4262 Skąd: Internet 
|
|
|
|
|
kokos
Kad.D,E Vec.A Ast.F

Model Opla : Astra F sedan 1,4 94r
Zaproszone osoby: 21
LPG: si
Punkty zdobyte: 13
|
Wysłany: Wto Cze 20, 2006 07:48
|
|
|
Pod wzgledem wygladu to fakt : firma bertona ktora go zaprojektowala na potrzeby opla ,przeszla sama siebie szystko dziala bardzo sprawnie i szybko w nim (w koncu to kadecik ),wygladzik jest tez odpowiednio dopasowany i pasuja normalne czesci od zwyklych wiec nie trzeba kombinowac " bo to kabrio" |
|
|
|
 |
kroliko [Usunięty]
|
Wysłany: Sro Lis 14, 2007 15:45
|
|
|
To i ja odkopie temat
Jestem bardzo zadowolony z kadetta cabrio - włożyłem w niego już sporo kasy na dostosowanie go do swoich potrzeb Jednak części nie są drogie i tak jak już ktos pisał - pasują zazwyczaj od "nie-cabrio".
Na co zwrócić uwagę?
Przede wszystkim na korozję i szczelność daszku- poza tym na to wszystko co w "zwykłym " autku
Cena 5000 powiadasz ? ? no fakt- jest to niemało - ja za swojego wywoławczo chcę 4700- ale wiem ,że dostanę mniej
Gdyby nie fakt, że potrzebuje teraz inne autko - napewno kadzia bym nie sprzedawał- bo jest niedrogi w utrzymaniu i fajny.
Szukaj egzemplarzy zadbanych, których w Polsce jak na lekarstwo - zazwyczaj sa to auta za cene 3-3,5 tyś- ale ich stan pozostawia wiele do życzenia..
P.S.
Widzę ,że to temat z zeszłego roku - jak się sprawa zakończyła? Kupiłes cabrio?
Pozdrawiam |
| Ostatnio zmieniony przez kroliko Sro Lis 14, 2007 15:47, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
|
|