Opel Astra
opel
Opel-Strona Główna Szukaj w Opel24 Grupy w Opel 24 Opel24 Faq Rejestracja w Opel Profil Prywatne Wiadomości w Opel
Opel Astra Opel Forum Corsa Opel Opel Tigra Tigra Team Opel Corsa Opel 24 Astra Opel Astra Opel Vectra

Poprzedni temat «» Następny temat
Co sądzicie o samochodzie OPEL KADETT CABRIO??
Autor Wiadomość
CalibroManiac 
Calibra Forever

Model Opla : Vectra GT C20XE 1993 r.

Punkty zdobyte: 0
Wysłany: Nie Cze 04, 2006 11:54   Co sądzicie o samochodzie OPEL KADETT CABRIO??

Nadarzył sie temat do zrobienia w grudziądzu a mianowicie jest do kupienia Opel Kadet Cabrio rok 92. 1.6i. Cena 5000 zł. Dlatego tez chciałbym sie dowiedzieć czy ktoś z forumowiczów posiada bądź posiadał takie autko jak sie sprawuje i czy jest warte tej ceny i czy warto zawracaś sobie tym głowe.

Geppetto
Porządkowy
Opel Tigra
Model Opla : Astra II

Vectra turbo
[Usunięty]

Wysłany: Pon Cze 19, 2006 21:30   

ciekawe jak zadbane ale kadet za 5 tys ? troche duzo .za 5 tys mysle ze cos innego znajdziesz albo swoje autko troszke przebudujesz ,niewiem ja bym nie kupil jak chcesz to ci znajde w niemczech cos fajnego za 1200euro.poniewaz mieszkam w leverkusen,pozdrawiam

kokos 
Kad.D,E Vec.A Ast.F

Model Opla : Astra F sedan 1,4 94r
Zaproszone osoby: 21
LPG: si

Punkty zdobyte: 13
Wysłany: Wto Cze 20, 2006 01:19   

Powiem ci cos takiego : kadett w zaj.... tym stanie z 1993 ,pelen wypas oprocz skor zero rdzy stal na KOMISIE za 3400 od reki wiec cena 5000 jest za duzo duza i gleboko bym sie zastanowil .ogolne takie autka chodza maks do 4000 ale to juz sa gsi z wypasami.A tak wogole to komis miesci sie w Szczecinie . :wesoly:

cola
[Usunięty]

Wysłany: Wto Cze 20, 2006 01:24   

Nie znam się na cenach Kadett'ów Cabrio. Jednak auto samo w sobie jest genialne - pięknie wygląda. Dach się składa w 2 minuty. Ostatnio oglądałem takiego - móid malina :D

Pozdro :)

Geppetto
Porządkowy
Opel Tigra
Model Opla : Astra II

kokos 
Kad.D,E Vec.A Ast.F

Model Opla : Astra F sedan 1,4 94r
Zaproszone osoby: 21
LPG: si

Punkty zdobyte: 13
Wysłany: Wto Cze 20, 2006 07:48   

Pod wzgledem wygladu to fakt : firma bertona ktora go zaprojektowala na potrzeby opla ,przeszla sama siebie :wesoly: szystko dziala bardzo sprawnie i szybko w nim (w koncu to kadecik :wesoly: ),wygladzik jest tez odpowiednio dopasowany i pasuja normalne czesci od zwyklych wiec nie trzeba kombinowac " bo to kabrio"

kroliko
[Usunięty]

Wysłany: Sro Lis 14, 2007 15:45   

To i ja odkopie temat :)
Jestem bardzo zadowolony z kadetta cabrio - włożyłem w niego już sporo kasy na dostosowanie go do swoich potrzeb ;) Jednak części nie są drogie i tak jak już ktos pisał - pasują zazwyczaj od "nie-cabrio".
Na co zwrócić uwagę?
Przede wszystkim na korozję i szczelność daszku- poza tym na to wszystko co w "zwykłym " autku :)

Cena 5000 powiadasz ? ? no fakt- jest to niemało - ja za swojego wywoławczo chcę 4700- ale wiem ,że dostanę mniej ;)

Gdyby nie fakt, że potrzebuje teraz inne autko - napewno kadzia bym nie sprzedawał- bo jest niedrogi w utrzymaniu i fajny.

Szukaj egzemplarzy zadbanych, których w Polsce jak na lekarstwo - zazwyczaj sa to auta za cene 3-3,5 tyś- ale ich stan pozostawia wiele do życzenia..

P.S.
Widzę ,że to temat z zeszłego roku - jak się sprawa zakończyła? Kupiłes cabrio?

Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez kroliko Sro Lis 14, 2007 15:47, w całości zmieniany 2 razy  

Odpowiedz do tematu