|
|
| Autor |
Wiadomość |
dd1234 [Usunięty]
|
Wysłany: Sro Maj 28, 2008 07:47 SC202 nie można wprowadzić kodu
|
|
|
Witam wszystkich,
Wiem, że na ten temat napisano setki wiadomości, ale nie znalazłem rozwiązania mojego problemu więc proszę o pomoc. Radyjko SC202 uruchamia się jak przekręce stacyjkę. Po przekręceniu kluczyka pojawia się napis Cod a po kilku sekundach pojawiają się 3 (słownie trzy) poziome kreski. Po przekręceniu kluczyka nie można wyłączyć radia (wyłącznik nie reaguje chociaż jest sprawny bo przy wyłączonej stacyjce można nim włączyć radio. Próbowałem też przekręcać kluczyk w stacyjce trzymając wciśnięty przycisk AS ale to nic nie pomogło (nie było żadnej zmiany). Naciskanie przyciasków z cyferkami nie powoduje żadnej reakcji. Nie wyświetla się żade SAFE ani żaden inny napis. Kod znam, tylko nie potrafię go wprowadzić Bardzo proszę o pomoc i pozdrawiam.
Daniel |
| Ostatnio zmieniony przez dd1234 Sro Maj 28, 2008 08:15, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
|
Geppetto
Porządkowy
Model Opla : Astra II
Wiek: 42 Dołączył: 23 Gru 2003 Posty: 4262 Skąd: Internet 
|
|
|
|
|
Jacko
Model Opla : Zafira A X18Xe1 CDX
LPG: Nie
Wiek: 41 Dołączył: 21 Kwi 2008 Posty: 61 Skąd: Jastrzębie Zdrój Punkty zdobyte: 0
|
Wysłany: Pią Maj 30, 2008 20:59
|
|
|
| Z opisu wygląda że masz uszkodzony wyświetlacz.Powinno pisać CODE a nie COD, pewnie dlatego nie ma czwartej kreski.Radio tez jest chyba uszkodzone, ale jak pojawiają się trzy kreski to wpisz ten kod, z tym że czwartej cyfry nie będziesz widział.Czyli na "ślepo" więc musisz uważać.Może zadziała. |
|
|
|
 |
|
|
|