|
|
| Autor |
Wiadomość |
Getorix [Usunięty]
|
Wysłany: Pon Maj 19, 2008 16:51
|
|
|
Co do głośników juz zdaje się pisałem ale powtórzę sie ja w swojej asterce mam w miejsce fabrycznych założone głośniki Hertz'a + wygłuszenie pianką akustyczną boki z tyłu i drzwi(efekt grania zwiększa się o niebo )Nie obuło sie bez dystansów ale gra wyśmienicie z rozsądną cenę do tego radyjko JVC KD-G441+ interfejs do sterowania w kierownicy wszystko za niecałe 1200 złotych i nie jeden sprzęt wysiada |
|
|
|
 |
|
Geppetto
Porządkowy
Model Opla : Astra II
Wiek: 42 Dołączył: 23 Gru 2003 Posty: 4262 Skąd: Internet 
|
|
|
|
|
Adrian75
Model Opla : Astra II
LPG: nie
Wiek: 22 Dołączył: 04 Cze 2008 Posty: 3 Skąd: Paris Punkty zdobyte: 0
|
Wysłany: Czw Cze 19, 2008 22:41
|
|
|
Witam wszystkich,
ze tak wstapie w temat, pozwole sobie zapytac o te glosniki z tylu. (Astra G 3d)
A konkretniej jak tam sie dostac ?... trzeba caly boczek zdzierac ?
Dziekuje za podpowiedz.
PS. @ Getorix jak ci sie sprawuje ten adapter ? osobiscie sterowanie radiem przy kierownicy bardzo mi sie podoba, narazie radio fabryczne ale wstawie niedlugo kd-d 821 i tak mysle czy wydawac te poltora stowki na ten adapter.
Pozdro |
| Ostatnio zmieniony przez Adrian75 Czw Cze 19, 2008 22:44, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
grooby
Model Opla : Opel Astra f 1.4 16v(ecotec)
LPG: nie
Punkty zdobyte: 0
|
Wysłany: Wto Lip 01, 2008 09:26
|
|
|
a ja tam mam w swoim asterixsie hatchbacku z tyłu w standardowych miejscach głośniki hertz dcx 130 i jestem z nich zadowolony najpierw podchodziłem do nich sceptycznie ze 13 cm głośnik będzie grał słabo ale byłem pozytywnie zaskoczony głośniki grają bardzo dobrze nie polecam wycinania dziur w półce bo po prostu szkoda półki a jeśli chcecie mieć głęboki bass to lepiej kupcie sobie jakąś tube\subwoofer i tam będziecie mieli konkretny bas ja mam te głośniczki co wyżej napisałem z tyłu z przodu jeszcze seryjne ale planuje zmianę na HERTZ DSK 165
http://allegro.pl/item386..._hurt_k_ce.html
i będzie grało znacznie lepiej niż w oryginale i jeszcze 1 powód dla których nie opłaca sie dawać głośników w półkę lepiej kupić dobre głośniki na przód niż na tył bo tył ci będzie grał dobrze a przód słabo i zerowy efekt. A ja mam to podłączone do radyjka pioneer deh-200mp i gra bardzo dobrze w przyszłości zmiana na pioneer-a deh-4000 + hertze w drzwi + wzmacniacz + tuba .
a mam pytanko ma ktoś może wzór dystansów do astry f hatchback chodzi mi o dokładny najlepiej narysowany \odrysowany z góry dzięki |
|
|
|
 |
|
|
|