|
|
| Autor |
Wiadomość |
damian24 [Usunięty]
|
Wysłany: Pią Lut 03, 2006 13:02 Czy da sie naprawić?
|
|
|
Mam takie małe pytanko. Czy mozna naprawić wyświetlacz od Vectry B? Problem jest taki ze zaczynają zanikać literki i cyferki. Na początku było to kilka małych punkcików a teraz to mało co widać. Moze ktoś juz to oddawał do naprawy to niech napisze jakie są koszty? Z góry dziękuje za pomoc. |
|
|
|
 |
|
Geppetto
Porządkowy
Model Opla : Astra II
Wiek: 42 Dołączył: 23 Gru 2003 Posty: 4262 Skąd: Internet 
|
|
|
|
|
eduardo_vkp [Usunięty]
|
Wysłany: Pią Lut 03, 2006 14:45
|
|
|
Da sie to zrobic, nie tak dawno kolega na forum VKP pisal ze regenerowal bo tez mu zanikaly literki...ale moim zdaniem duzo to kosztowalo, chyba kolo 400zl za regeneracje!
Moze lepiej poszukac w jakichs rozbitkach i kupic dzialajacy za 100zl, albo u tych co maja Vauxhall'e tylko nie wiem czy wlasnie bedzie pasowal z angola |
|
|
|
 |
rox [Usunięty]
|
|
|
|
 |
holcu
Administrator

Zaproszone osoby: 1
LPG: Nie
Wiek: 23 Dołączył: 23 Gru 2005 Posty: 999 Skąd: Szczecin Punkty zdobyte: 13
|
Wysłany: Sob Lut 04, 2006 18:56
|
|
|
U mnie w astrze było tak,że połowa się świeciła a druga połowa nie, więc rozkręciłem cały kokpit by zobaczyć co może być granę na początku sądziłem, że może kabelek jakis nie dociska, ale rozkręciłem, patrze że czarna zaróweczka i wymienilem na nową i do tej pory chodzi a dałem teraz 2.3 Watowe to samo zrobiłem z licznikiem pozamienialem 1.7 Wata na 2.3 do tej pory a pół roku mineło od tamtej operacji wszystko chodzi i na licznikach bardzo jasno jest ale wiem, że pewnie nie którym to przeszkadza mnie to pasuje i dlatego tak zrobiłem |
|
|
|
 |
|
Geppetto
Porządkowy
|
|
|
|
|
damian24 [Usunięty]
|
Wysłany: Sob Lut 04, 2006 20:03
|
|
|
| Muszę udać sie do elektryka. Kolega polecił mi jednego. Naprawia głownie radia samochodowe. Kolega mowi ze wyświetlacze tez. Moze on mi coś doradzi. Tylko nie wiem czy tem wyswietlacz ma cos wspolnego z wyświetlaczem od radia. Wątpie ze by to była tylko zaruweczka. |
|
|
|
 |
rox [Usunięty]
|
|
|
|
 |
szoszon1983 [Usunięty]
|
Wysłany: Pon Lut 06, 2006 20:26
|
|
|
| poszukaj jakigos zakladu w twojej okolicy, pewnie jest ktos kto to zrobi za normalne pieniadze, jakis elektronik z prywatnym zakladem, a nie jakis serwis |
|
|
|
 |
damian24 [Usunięty]
|
Wysłany: Wto Lut 07, 2006 14:25
|
|
|
Dzisiaj zostawiłem wyświetlacz u elektronika. Facet powiedział ze zadzwoni jak bedzie gotowy. Chyba ze sie nie uda naprawić. Sam sie przyznał ze na 10 takich wyświetlaczy naprawił 7 . Koszt nie więcej niz 80zł
[ Dodano: Czw Lut 09, 2006 20:55 ]
Dzisiaj odebralem wyśiwtlacz. Koszt naprawy 50zł. Wystarczy go tylko zamontować i cieszyć sie pięknym widokiem. |
|
|
|
 |
|
Geppetto
Porządkowy
|
|
|
|
|
batchko [Usunięty]
|
Wysłany: Nie Lut 12, 2006 11:04
|
|
|
no widzisz czyli nie bedzie tak zle moze jeszcze cos na nim zobaczysz już taki tego urok |
|
|
|
 |
|
|