Opel Astra
opel
Opel-Strona Główna Szukaj w Opel24 Grupy w Opel 24 Opel24 Faq Rejestracja w Opel Profil Prywatne Wiadomości w Opel
Opel Astra Opel Forum Corsa Opel Opel Tigra Tigra Team Opel Corsa Opel 24 Astra Opel Astra Opel Vectra

Poprzedni temat «» Następny temat
Problem pomocy :(
Autor Wiadomość
Banolito
[Usunięty]

Wysłany: Sob Lut 11, 2006 15:54   Problem pomocy :(

Mam takie zapytanie i prośbe do wszystkich oriętujących sie w temacie :błagam: :błagam:
Mój Wójek zakupił taka Omege i właśnie nie wiemy co jest grane bo auto czasami chodzi normalnie a czasami je dławi w sensie takim że przy dodawaniu gazy tak jaby coś przerywało i wtedy jest mometalny spadek mocy, gdzy noga na gadzie jest nie ruchoma jest stały gaz robi sie to samo <dławienie>. Nie ma tu zalezności czy auto jest ciepłe czy zimne odpala normalnie ,jest instalacja gazowa ale jest nie podpieta włąśnie z powodutego dławienia :błagam: :błagam: poradzcie coś bo naprawde pomysły nam sie skonczyły. Jest nowy komputer po podłączeniu d aparatury sprawdzającej nie wykrywa żadnch błedów. CO TO MOŻE BYĆ :( .
prosze o rady bo normalnie idzie :pukpuk: :pukpuk: dostać a nawet :ściana: nie pomada na to auto :( więc tak nie jest to ani AGR anipompa paliwa co to może sioe dziać ???

Geppetto
Porządkowy
Opel Tigra
Model Opla : Astra II

Bc30se
[Usunięty]

Wysłany: Czw Lut 16, 2006 17:47   

no i u mnie tak było i okazało się że sonde można sobie wsadzic, identyczne objawy jak u ciebie...

rox
[Usunięty]

Wysłany: Czw Lut 16, 2006 19:53   

zmien tytul postu na taki ktory mowi cos o problemie, inaczej usune temat

greg170
[Usunięty]

Wysłany: Sro Lut 22, 2006 20:54   

A sprawdzales silniczek krokowy????

Geppetto
Porządkowy
Opel Tigra
Model Opla : Astra II