Opel Astra
opel
Opel-Strona Główna Szukaj w Opel24 Grupy w Opel 24 Opel24 Faq Rejestracja w Opel Profil Prywatne Wiadomości w Opel
Opel Astra Opel Forum Corsa Opel Opel Tigra Tigra Team Opel Corsa Opel 24 Astra Opel Astra Opel Vectra

Poprzedni temat «» Następny temat
astra g 3 drzwiowa
Autor Wiadomość
arcus
[Usunięty]

Wysłany: Wto Cze 12, 2007 18:48   astra g 3 drzwiowa

nei graja mi z prawej strony ani syczek ani glosnik, kiedys jakis ebzpiecznik mi sie rozlal, potem nei chodzilo radio, po naprawie wszystkiego nie graja te 2 glosniki z pr strony i teraz chcialbym kupic jakies glosniczki. W róznych postach widze rózne wymairy tych glosników i juz sam ejstem skolowany, jakiej wielkosci wejda na prżód i jakiej na Tyl, dodam ze mam wersje 3 drzwiowa, przeglodalem alegro widze ze podaja tez glebokosc glosnika, zwracac na to uwage? czy raczej wiekszosc wejdzie? pozdrawiam

Geppetto
Porządkowy
Opel Tigra
Model Opla : Astra II

lord_wiader 

Model Opla : Kadett E C14NZ
Zaproszone osoby: 1
LPG: Tak

Punkty zdobyte: 14
Wysłany: Wto Cze 12, 2007 19:03   

Najpierw sprawdź, czy wina leży w głośnikach, a nie w kablu doprowadzającym lub w samej końcówce mocy, a nie od razu od razu je winisz.

arcus
[Usunięty]

Wysłany: Wto Cze 12, 2007 19:09   

calkiem prawdopodobne, ale tak czy inaczej chcialbym jakies nowe glosniczki, patrzylem ze fajne blaupunkty z sykami mozna za 120 kupic zlotych, moje sa juz stare jak zdjolem maskowice to glosnik byl taki zmurszaly lekko dotknolem go a pekła ta membrana :( i nei wiem czy kupic 13stki czy 16stki? nie chce zabardzo nic kombinowac przerabiac doklejac itp orginalnie sa 13stki a z Tylu jakie sa?

Odpowiedz do tematu