Opel Astra
opel
Opel-Strona Główna Szukaj w Opel24 Grupy w Opel 24 Opel24 Faq Rejestracja w Opel Profil Prywatne Wiadomości w Opel
Opel Astra Opel Forum Corsa Opel Opel Tigra Tigra Team Opel Corsa Opel 24 Astra Opel Astra Opel Vectra

Poprzedni temat «» Następny temat
Dla tych co mówią, że nie ma sensu zapinać pasów
Autor Wiadomość
eduardo_vkp
[Usunięty]

Wysłany: Czw Mar 09, 2006 20:52   

Znajomy mi opowiadal ze widzia w gizycku wypadek jak gosc wpadl w przystanek autobusowy matizem i pozniej w nasyp, nie mial pasow i wylamal wlasnym cialem przedni slupek! Wiec mozna sobie wyobrazic z jaka sila musial uderzyc zeby barkiem wylamac slupek w samochodzie... :roll:

Geppetto
Porządkowy
Opel Tigra
Model Opla : Astra II

Pirat
[Usunięty]

Wysłany: Pią Mar 10, 2006 18:06   

Filmik konkretny...

eduardo_vkp napisał/a:
Znajomy mi opowiadal ze widzia w gizycku wypadek jak gosc wpadl w przystanek autobusowy matizem i pozniej w nasyp, nie mial pasow i wylamal wlasnym cialem przedni slupek! Wiec mozna sobie wyobrazic z jaka sila musial uderzyc zeby barkiem wylamac slupek w samochodzie... :roll:

Kiedyś po necie krążyło zdjęcie przepołowionego Audi. Autko miało zgiętą o 90st górną cześć kierownicy - wiecie dlaczego... ;/

Żywcia
[Usunięty]

Wysłany: Sob Mar 11, 2006 08:23   

jeździłem w pogotowiu jako ratownik (R lub W) jakiś czas i troche sie napatrzyłem więc mowie wam ZAPINAJCIE PASY nic wjęcej!!!!

Zynio
[Usunięty]

Wysłany: Nie Mar 12, 2006 08:20   

film jest dobry dla tychco pasów nie zapinają okrótna jest ta prawda ale zapinać pasy trzeba

Geppetto
Porządkowy
Opel Tigra

MAŁY
[Usunięty]

Wysłany: Nie Mar 12, 2006 16:32   

Pirat napisał/a:
Kiedyś po necie krążyło zdjęcie przepołowionego Audi. Autko miało zgiętą o 90st górną cześć kierownicy - wiecie dlaczego...
widzialem te fotki na TT,nieciekawy widok, a tego audi (a3 chyba)nie mozna bylo nazwac samochodem juz!bylo przelamane na 2 czesci i drzwi na drzewie zostaly :roll: fuuj,nieciekawy widok :shock:

pizza1975
[Usunięty]

Wysłany: Nie Mar 12, 2006 16:38   

Tylko jak ktoś się uprze, że zapinać nie trzeba to wołami go nie przekonasz ;/ Podobnie jest z piciem i prowadzeniem. Zawsze znajdzie się jakiś co ledwo stojąc na nogach stwierdzi że "do pół litra nie szkodzi"

MAJA_kula
[Usunięty]

Wysłany: Pon Mar 13, 2006 09:40   

Nio tak ja to juz kupilem pasy szelkowe i bede je montowal bo ja naodcinku 500m moge sie juz naprawde rozpedzic :( a wole zostac w fotelu a jak juz to bedzie kubelkowy to napewno chialbym w nim zostac wiec raczej przezyje.Oj strach gadac o takich sprawach.

Konrad_
[Usunięty]

Wysłany: Pon Mar 13, 2006 15:07   

to jest jedno
[img][/img]
to tak do tego audi...

Geppetto
Porządkowy
Opel Tigra

wacha007
[Usunięty]

Wysłany: Pon Mar 13, 2006 15:12   

tdi było z climatronikiem...

Konrad_
[Usunięty]

Wysłany: Pon Mar 13, 2006 15:26   

napewno jeszcze z ABS i innymi systemami .... hmm chyba nie pomogły... :?

Odpowiedz do tematu