|
|
| Autor |
Wiadomość |
holcu
Administrator

Model Opla : Astra II
Zaproszone osoby: 1
LPG: Nie
Wiek: 23 Dołączył: 23 Gru 2005 Posty: 966 Skąd: Szczecin Punkty zdobyte: 13
|
Wysłany: Pon Mar 20, 2006 23:05 Polecam zapoznać się ze sprawą
|
|
|
Witam, ostatnio z bratem szukaliśmy samochodu dla niego, coś małego by mało palilo i znalazł ogloszenie i właśnie do mnie dzwoni, że nie miec planuje przeprowadzić się do anglii i chce sprzedać auto dosłownie tak było.
Dobrze, że troszke czytam tych stron z motoryzacją was wszystkich chciałbym ostrzeć i zaprosic na stronkę :
|
|
|
|
 |
|
Geppetto
Porządkowy
Wiek: 42 Dołączył: 23 Gru 2003 Posty: 4262 Skąd: Internet 
|
|
|
|
|
Livia [Usunięty]
|
Wysłany: Wto Mar 21, 2006 00:48
|
|
|
ehhh...niestety podzielam zdanie goscia, ktoremu na ostatniej stronie chca "pokancerowac ryj".
|
|
|
|
 |
Pinio [Usunięty]
|
Wysłany: Wto Mar 21, 2006 07:03
|
|
|
| no juz to kiedys czytałem, normalnie bym gostkowi nie wiem co zrobil. |
|
|
|
 |
Robo [Usunięty]
|
Wysłany: Wto Mar 21, 2006 07:31
|
|
|
Czytałem to juz jakis czas temu, dla mnie ten koleś co kupił tak auto jest delikatnie mówiąc strasznie naiwny |
|
|
|
 |
|
Geppetto
Porządkowy
|
|
|
|
|
18 Dlg eX NSsM [Usunięty]
|
Wysłany: Wto Mar 21, 2006 08:34
|
|
|
Jaja pod akumulator i smarzyc !
A co do kupowania roznych rzeczy o duzej wartosci to wole je osobiscie obejrzec. |
|
|
|
 |
red devil
burgund red :)

Model Opla : Calibra C20NE:)V8:)
Punkty zdobyte: 1
|
Wysłany: Wto Mar 21, 2006 09:47
|
|
|
Naiwnośc naiwnościa, ale to co zaczyna sie dziac w necie z firmami transportowymi i wałkami na grube tysiące euro to już jest deczko przerażające i oczywiście zainteresowanie władz jest na poziomie ujemnym Nie ma co jechać komuś, że sie przyznał do błędu, bo to najgorsze chamstwo, żeby kopać leżącego.... |
|
|
|
 |
maroni [Usunięty]
|
Wysłany: Wto Mar 21, 2006 12:03
|
|
|
można tylko współczuć kolesiowi, świat schodzi na psy ludzie tylko patrzą jak przewalić kogoś na kase coraz mniej jest uczciwych ludzi to jest poprostu tragiczne |
|
|
|
 |
Livia [Usunięty]
|
Wysłany: Wto Mar 21, 2006 12:35
|
|
|
no i jak w tych czasach mozna wplacic hajs obcemu czlowiekowi za
samochod ktorego sie na oczy nie widzialo...
respekt za przyznanie sie, ale ja bym w zyciu tak wlasnymi, ciezko zarobionymi pieniedzmi nie ryzykowala. |
|
|
|
 |
|
Geppetto
Porządkowy
|
|
|
|
|
Konrad_ [Usunięty]
|
Wysłany: Wto Mar 21, 2006 21:45
|
|
|
gościo dał ciała wplatujac się w taki manewr... pieniądze to może juz sobie poogladać tylko na druczku bankowym...bo sa małe szanse że złapia tego przekretasa... | Cytat: | | Jaja pod akumulator i smarzyc ! | no to ja wogle wsadzić go w mrowisko...może jeszcze ponacinać |
|
|
|
 |
explorator221 [Usunięty]
|
Wysłany: Wto Mar 21, 2006 22:11
|
|
|
| Nierozumiem czemu on dał kase jak nie widzial samochodu? jak ja kupowalem to pojechalem i widzialem co kupuje i od razu brałem ...ale wiara niektora nie zna podsawowych zasadch kupowania..... |
|
|
|
 |
|
|