Opel Astra
opel
Opel-Strona Główna Szukaj w Opel24 Grupy w Opel 24 Opel24 Faq Rejestracja w Opel Profil Prywatne Wiadomości w Opel
Opel Astra Opel Forum Corsa Opel Opel Tigra Tigra Team Opel Corsa Opel 24 Astra Opel Astra Opel Vectra

Poprzedni temat «» Następny temat
gdzie zamontowac???
Autor Wiadomość
kiubax 

Model Opla : Vectra C 1,9CDTI,Corsa C 1,2

Punkty zdobyte: 0
Wysłany: Nie Wrz 30, 2007 22:58   

miejsce to niezbyt orginalne ale może by tak dol konsoli od strony pasażera ?? chociaż na widoku wtedy jest i latwo zabrac mogą :P a albo pod podłokietnikiem. a antena to zalezy czego oczekujesz. Ja osobiscie mam magnes i uważam że to chyba najlepsze rozwiazeni do osobówki. Jakby co można zdjąc, schować, a w razie np przewożenia ładunku na dachu przestawić w inne miejsce, a nawet jesli sie posiada zabrac do innego auta ;) Chyba że masz zamiar kupic hustlera i smigac 160-200 na godzine to nie radze :) szybko sie zgubi sie:)

Geppetto
Porządkowy
Opel Tigra
Model Opla : Astra II

eryck
[Usunięty]

Wysłany: Wto Paź 02, 2007 13:43   

No wlasnie odnosnie antenki to problem jest z ta predkoscia zeby pozostala na dachu. :D

kiubax 

Wysłany: Wto Paź 02, 2007 15:25   

mam presidenta Ohio, chyba kolo 80cm na malutkiej podstawie i vectra szlismy 180, antene ciagle mamy ;)
a tak konkretniej to jeśli chcesz magnes to bierz najwiekszą podstawe jaka jest i nie przesadzaj z długością anteny wtedy, mielismy 1,5metrowego midlanda i spadła nam przy 190- za mała podstawa do tak dużej anteny(nie pamietam juz jej srednicy, ale była średnich rozmiarów)
Ostatnio zmieniony przez kiubax Wto Paź 02, 2007 15:26, w całości zmieniany 1 raz  

Ice81
[Usunięty]

Wysłany: Wto Paź 09, 2007 21:06   Montaż anteny Astra G

Witam wszystkich :D

Co myslicie o montażu anteny President New Alaska w miejscu tylniej wycieraczki :?: tzn w miejscu gdzie wystaje trzpien silnika wycieraczki :) :?: :?: :?: i tak mam uszkodzony silnik i nie działa wiec pomyslałem by w tym miejscu zamontowac antene :D a moze to głupi pomysł :?: :?: :?:
Ostatnio zmieniony przez Ice81 Wto Paź 09, 2007 21:11, w całości zmieniany 1 raz  

Geppetto
Porządkowy
Opel Tigra

kiubax 

Wysłany: Czw Paź 11, 2007 18:28   

a Policja sie nie uczepi ?? nie ma obowiażku posiadania wycieraczki tylnej ?? Ja bym powiedział że pomysł głupi nie jest ale jest... orginalny :)

tomekiewa 
tomekiewa

Model Opla : astra f caravan

Wysłany: Czw Paź 11, 2007 19:14   

nie czytałem wszystkich odpowiedzi ale przerabiałem podstawę magnesową pod antenę president alabama. a mianowicie pozbyłem się oryginalnego magnesu a wstawiłem 4 mniejsze neodymy przykręcane na śrubki nowa naklejka od spodu podstawy co by nic nie dostawało się do środka, oraz naklejka w kolorze nadwozia bo magnesy łapią jak wściekłe i już po kłopocie można ciąć ponad 200km/h i nie ma prawa nawet drgnąć jedyny problem to oderwanie anteny jak trzeba ją schować trzyma jak przyspawana :wesoly:

Ice81
[Usunięty]

Wysłany: Pią Paź 12, 2007 07:26   

Pytałem znajomego miska :mrgreen: i powiedział ze nie ma obowiązku posiadania tylnej wycieraczki i były tez wersje Astry G które nie miały :D ale jeszcze przemysle ten temat :D

Dzięki za odpowiedz :D

jogi1982 
Grzechu

Model Opla : Classic X16SZR

Wysłany: Pią Paź 12, 2007 08:34   

wiec zrealizowałem wczoraj moj pomysł z unidenem pod podłokietnikiem pasuje idealnie
tylko ten podłokietnik taki sobie :)

Geppetto
Porządkowy
Opel Tigra

Ice81
[Usunięty]

Wysłany: Pią Paź 12, 2007 11:22   

A moze podeslesz jakies fotki :mrgreen:

Pozdrawiam

Plutko 

Model Opla : Zafira 2,2 benzynka

Wysłany: Pią Paź 12, 2007 11:43   

Rowniez chetnie bym to zobaczy, a przy okazji ponawiam pytanie odnosnie Zafirki, tj. gdzie zamontowac i z jaka antenka??
Pozdrawiam!!!

Odpowiedz do tematu