Opel Astra
opel
Opel-Strona Główna Szukaj w Opel24 Grupy w Opel 24 Opel24 Faq Rejestracja w Opel Profil Prywatne Wiadomości w Opel
Opel Astra Opel Forum Corsa Opel Opel Tigra Tigra Team Opel Corsa Opel 24 Astra Opel Astra Opel Vectra

Poprzedni temat «» Następny temat
Pocenie się.
Autor Wiadomość
zibi 
33FFFF

Model Opla : astra G 1,6 8V

Punkty zdobyte: 10
Wysłany: Pon Sie 07, 2006 08:04   

Dzieki za zaangażowanie w temat.Jeszcze z moimi nogami nie jest tak żle,ale przyszedł nowy pracownik i temu to dopiero capią.Niestety gość jest głuchy na propozycje i papcie musi zostawiać wszedzie byle nie w szatni.
Brrrrrrr,aż mnie trzęsie jak przypomnę sobie ten zapach.
Wynosiłem kiedyś zwłoki w szpitalu do prosektorium i chyba była przyjemniejsza won. :wesoly:

Geppetto
Porządkowy
Opel Tigra
Model Opla : Astra II

skot1 

Model Opla : Astra II 2,0 DTI 16V

Punkty zdobyte: 8
Wysłany: Wto Sie 08, 2006 00:38   

zibi
moja zona jest magistrem farmacji i mówi ja chcesz pożadnie pozbyć sie problemu to poproś swojego lekaza pierwszego kontaktu o skierowanie do dermatologa i on ci poradzi nie słuchaj porad psełdo fachowców . udaj sie do specjalisty on ci pomoże i od reki rozwiąze problem. psełdo kosmetyki to tylko maskowanie problemu anie jego rozwiazanie an stałe
pozdrow.

Mesio 

Punkty zdobyte: 0
Wysłany: Pią Paź 19, 2007 11:00   

Cześć,

Poszukaj na Allegro skarpet z bambusa - podobno super sprawa

brzoza 

Model Opla : Astra Y20DTH

Punkty zdobyte: 91
Wysłany: Pią Paź 19, 2007 15:31   

Mesio napisał/a:
Poszukaj na Allegro skarpet z bambusa - podobno super sprawa

Będziesz tam szukał na Allegro jedziesz na '' wyspę jak wulkan gorącą "" i przywozisz cały plecak liści bambusowych . A już nasze tkaczki ci utkają skarpety ze hej :jupi: :jupi: :papa:

Geppetto
Porządkowy
Opel Tigra

moch 
Retrostylowiec

Model Opla : Corsa B

Punkty zdobyte: 0
Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: Pią Paź 19, 2007 15:48   

Śmieszny temacik. Ja na szczęście, mam innego rodzaju pracę i genetycznie się bardzo nie pocę. W pracy muszę chodzić w butach wizytowych - ma to wadę. Niezbyt są wygodne - niezależnie jakiej firmy i ile się na nie wyda... Miałem takie za 400 zł i takie za 79,99 zł i mimo wszystko zmęcznie nóg po 12-13 godzinach (pracuję zmianowo) jest ogromne...

Cóż, z pewnymi rzeczami należy żyć. W kwestii nadmiernego pocenia jest w stanie pomóc lekarz pierwszego kontaktu. Mam w pracy takiego mechanika, który jak zdejmie buty w szatni to :lol: po prostu TEKSAŃSKA MASAKRA PIŁĄ MECHANICZNĄ - nie da się wysiedzieć, bo szczypie w oczy. DRAMAT. Ogólnie - genetyczna sprawa u Ciebie, tak sądzę.

FENIX
[Usunięty]

Wysłany: Pią Paź 19, 2007 18:25   

Myślę że specjalne obuwie jakieś przewiewne, bawełniane skarpety, specjalne wkładki do butów z węglem aktywnym pochłaniające pot, i może udać się do Dermatologa bo to może być jakaś choroba skórna grzybica czy coś podobnego. jest też coś takiego jak takie zasypki do stóp przeciw poceniu.

Odpowiedz do tematu