|
|
| Autor |
Wiadomość |
zibi
33FFFF

Model Opla : astra G 1,6 8V
Wiek: 40 Dołączył: 06 Cze 2006 Posty: 3375 Skąd: Pobiedziska Punkty zdobyte: 10
|
Wysłany: Pon Sie 07, 2006 08:04
|
|
|
Dzieki za zaangażowanie w temat.Jeszcze z moimi nogami nie jest tak żle,ale przyszedł nowy pracownik i temu to dopiero capią.Niestety gość jest głuchy na propozycje i papcie musi zostawiać wszedzie byle nie w szatni.
Brrrrrrr,aż mnie trzęsie jak przypomnę sobie ten zapach.
Wynosiłem kiedyś zwłoki w szpitalu do prosektorium i chyba była przyjemniejsza won. |
|
|
|
 |
|
Geppetto
Porządkowy
Model Opla : Astra II
Wiek: 42 Dołączył: 23 Gru 2003 Posty: 4262 Skąd: Internet 
|
|
|
|
|
skot1

Model Opla : Astra II 2,0 DTI 16V
Punkty zdobyte: 8
|
Wysłany: Wto Sie 08, 2006 00:38
|
|
|
zibi
moja zona jest magistrem farmacji i mówi ja chcesz pożadnie pozbyć sie problemu to poproś swojego lekaza pierwszego kontaktu o skierowanie do dermatologa i on ci poradzi nie słuchaj porad psełdo fachowców . udaj sie do specjalisty on ci pomoże i od reki rozwiąze problem. psełdo kosmetyki to tylko maskowanie problemu anie jego rozwiazanie an stałe
pozdrow. |
|
|
|
 |
Mesio
Dołączył: 30 Maj 2007 Posty: 68 Skąd: Kraków Punkty zdobyte: 0
|
Wysłany: Pią Paź 19, 2007 11:00
|
|
|
Cześć,
Poszukaj na Allegro skarpet z bambusa - podobno super sprawa |
|
|
|
 |
brzoza

Model Opla : Astra Y20DTH
Wiek: 50 Dołączył: 12 Sty 2007 Posty: 2412 Skąd: Zabrze Punkty zdobyte: 91
|
Wysłany: Pią Paź 19, 2007 15:31
|
|
|
| Mesio napisał/a: | | Poszukaj na Allegro skarpet z bambusa - podobno super sprawa |
Będziesz tam szukał na Allegro jedziesz na '' wyspę jak wulkan gorącą "" i przywozisz cały plecak liści bambusowych . A już nasze tkaczki ci utkają skarpety ze hej |
|
|
|
 |
|
Geppetto
Porządkowy
Wiek: 42 Dołączył: 23 Gru 2003 Posty: 4262 Skąd: Internet 
|
|
|
|
|
moch
Retrostylowiec

Model Opla : Corsa B
Punkty zdobyte: 0
|
Wysłany: Pią Paź 19, 2007 15:48
|
|
|
Śmieszny temacik. Ja na szczęście, mam innego rodzaju pracę i genetycznie się bardzo nie pocę. W pracy muszę chodzić w butach wizytowych - ma to wadę. Niezbyt są wygodne - niezależnie jakiej firmy i ile się na nie wyda... Miałem takie za 400 zł i takie za 79,99 zł i mimo wszystko zmęcznie nóg po 12-13 godzinach (pracuję zmianowo) jest ogromne...
Cóż, z pewnymi rzeczami należy żyć. W kwestii nadmiernego pocenia jest w stanie pomóc lekarz pierwszego kontaktu. Mam w pracy takiego mechanika, który jak zdejmie buty w szatni to po prostu TEKSAŃSKA MASAKRA PIŁĄ MECHANICZNĄ - nie da się wysiedzieć, bo szczypie w oczy. DRAMAT. Ogólnie - genetyczna sprawa u Ciebie, tak sądzę. |
|
|
|
 |
FENIX [Usunięty]
|
Wysłany: Pią Paź 19, 2007 18:25
|
|
|
| Myślę że specjalne obuwie jakieś przewiewne, bawełniane skarpety, specjalne wkładki do butów z węglem aktywnym pochłaniające pot, i może udać się do Dermatologa bo to może być jakaś choroba skórna grzybica czy coś podobnego. jest też coś takiego jak takie zasypki do stóp przeciw poceniu. |
|
|
|
 |
|
|