|
|
| Autor |
Wiadomość |
MAŁA [Usunięty]
|
Wysłany: Pon Kwi 03, 2006 19:50 Potrzebna listwa tylnich drzwi za kierowcą
|
|
|
Niewiem czemu drzwi przednie są blisko tylnich i listwa sie wygina przy ich otwieraniu.Wyglada to strasznie Szukałam na giełdzie w Gliwicach ale takiej nie mieli..moze, spytam naiwnie, ma ktos na zbyciu taka???? Albo ile kosztuje wymiana w serwisie?Pozdrowionka |
|
|
|
 |
|
Geppetto
Porządkowy
Model Opla : Astra II
Wiek: 42 Dołączył: 23 Gru 2003 Posty: 4262 Skąd: Internet 
|
|
|
|
|
peper [Usunięty]
|
Wysłany: Wto Kwi 04, 2006 05:41
|
|
|
Przepraszam za OT, ale właśnie tę listwę ktoś chciał mi zaj... sorry, ukraść i teraz odstaje nie dając się przykleić. Widzę że faktycznie to towar poszukiwany
pp |
|
|
|
 |
DaQla [Usunięty]
|
Wysłany: Wto Kwi 04, 2006 06:53
|
|
|
A no chyba chodliwy. U mnie przy obydwu omesiach te listwy odstają Jedna nawet jest już połamana bo sie jakoś tak lipnie zagieła Z moich poszukiwan wynika że ciężko znaleźć taką listwe. A pewnie nawet jak sie znajdzie to bedzie za chwile odstawać Niestety taki urok tych listew. Ja chyba podejde do tego tematu z wiertarką i blachowkrętami. Jak na wkręta założe taką meblową zatyczkę to nie powinno źle wyglądać. A może ktoś zna jakiś patent jak to przykleić?? |
|
|
|
 |
Robo [Usunięty]
|
Wysłany: Wto Kwi 04, 2006 12:25
|
|
|
TO przypadłość genetyczna każdej omegi. Ja jak tylko zauważyłem że zaczyna odstawać przyciołem nożem na pierwszy rzut oka nie widać a przyglądać sie nie ma sensu |
|
|
|
 |
|
Geppetto
Porządkowy
Model Opla : Astra II
Wiek: 42 Dołączył: 23 Gru 2003 Posty: 4262 Skąd: Internet 
|
|
|
|
|
Tomcio-Paluszek [Usunięty]
|
Wysłany: Sro Kwi 05, 2006 09:25
|
|
|
Ja jak kupiłem Omcię to się zastanawiałem jak ktoś u mnie ułamał tą listwę. Teraz już wiem
A jedna listwa u mnie odstawała to ją jeszcze bardziej odgiąłem i śrubokrętem płaskim porozginałem zatrzaski w tym białym plastiku który wchodzi w otwór w drzwiach i na koncu przywaliłem pięścią w listwę i ładnie się teraz trzyma drzwi |
|
|
|
 |
greg170 [Usunięty]
|
Wysłany: Sro Kwi 05, 2006 20:36
|
|
|
Hey Malenka Zadzwon do naszego wspolnego lekarza samochodowego On napewno Ci cos skombinuje jezdzac po roznych szrotach.Pozdro wielkie dle Ciebie |
|
|
|
 |
MAŁA [Usunięty]
|
Wysłany: Czw Kwi 06, 2006 15:41
|
|
|
Dzięki wielkie WSZYSTKIM teraz wiem że to się nie tylko w mojej omesi stało...Choć to wcale nie jest pocieszające Myślę ze dobry mechanik sobie z tym poradzi i tu ma rację Greg 170 !!! Pozdrowka |
|
|
|
 |
|
|