Opel Astra
opel
Opel-Strona Główna Szukaj w Opel24 Grupy w Opel 24 Opel24 Faq Rejestracja w Opel Profil Prywatne Wiadomości w Opel
Opel Astra Opel Forum Corsa Opel Opel Tigra Tigra Team Opel Corsa Opel 24 Astra Opel Astra Opel Vectra

Poprzedni temat «» Następny temat
Potrzebna listwa tylnich drzwi za kierowcą
Autor Wiadomość
MAŁA
[Usunięty]

Wysłany: Pon Kwi 03, 2006 19:50   Potrzebna listwa tylnich drzwi za kierowcą

Niewiem czemu drzwi przednie są blisko tylnich i listwa sie wygina przy ich otwieraniu.Wyglada to strasznie :cry: Szukałam na giełdzie w Gliwicach ale takiej nie mieli..moze, spytam naiwnie, ma ktos na zbyciu taka???? Albo ile kosztuje wymiana w serwisie?Pozdrowionka !!!

Geppetto
Porządkowy
Opel Tigra
Model Opla : Astra II

peper
[Usunięty]

Wysłany: Wto Kwi 04, 2006 05:41   

Przepraszam za OT, ale właśnie tę listwę ktoś chciał mi zaj... sorry, ukraść i teraz odstaje nie dając się przykleić. Widzę że faktycznie to towar poszukiwany ;)
pp

DaQla
[Usunięty]

Wysłany: Wto Kwi 04, 2006 06:53   

A no chyba chodliwy. U mnie przy obydwu omesiach te listwy odstają :evil: Jedna nawet jest już połamana bo sie jakoś tak lipnie zagieła :evil: Z moich poszukiwan wynika że ciężko znaleźć taką listwe. A pewnie nawet jak sie znajdzie to bedzie za chwile odstawać :| Niestety taki urok tych listew. Ja chyba podejde do tego tematu z wiertarką i blachowkrętami. Jak na wkręta założe taką meblową zatyczkę to nie powinno źle wyglądać. A może ktoś zna jakiś patent jak to przykleić??

Robo
[Usunięty]

Wysłany: Wto Kwi 04, 2006 12:25   

TO przypadłość genetyczna każdej omegi. Ja jak tylko zauważyłem że zaczyna odstawać przyciołem nożem :P na pierwszy rzut oka nie widać a przyglądać sie nie ma sensu 8)

Geppetto
Porządkowy
Opel Tigra
Model Opla : Astra II

Tomcio-Paluszek
[Usunięty]

Wysłany: Sro Kwi 05, 2006 09:25   

Ja jak kupiłem Omcię to się zastanawiałem jak ktoś u mnie ułamał tą listwę. Teraz już wiem :lol:

A jedna listwa u mnie odstawała to ją jeszcze bardziej odgiąłem i śrubokrętem płaskim porozginałem zatrzaski w tym białym plastiku który wchodzi w otwór w drzwiach i na koncu przywaliłem pięścią w listwę i ładnie się teraz trzyma drzwi 8)

greg170
[Usunięty]

Wysłany: Sro Kwi 05, 2006 20:36   

Hey Malenka :!: :!: :D Zadzwon do naszego wspolnego lekarza samochodowego :wesoly: On napewno Ci cos skombinuje jezdzac po roznych szrotach.Pozdro wielkie dle Ciebie

MAŁA
[Usunięty]

Wysłany: Czw Kwi 06, 2006 15:41   

Dzięki wielkie WSZYSTKIM :) teraz wiem że to się nie tylko w mojej omesi stało...Choć to wcale nie jest pocieszające :( Myślę ze dobry mechanik sobie z tym poradzi :) i tu ma rację Greg 170 :D !!! !!! Pozdrowka :D :D :D

Odpowiedz do tematu