Opel Astra
opel
Opel-Strona Główna Szukaj w Opel24 Grupy w Opel 24 Opel24 Faq Rejestracja w Opel Profil Prywatne Wiadomości w Opel
Opel Astra Opel Forum Corsa Opel Opel Tigra Tigra Team Opel Corsa Opel 24 Astra Opel Astra Opel Vectra

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: holcu
Wto Gru 25, 2007 22:42
potrzebuje pomocy Kupno Opel Calibra
Autor Wiadomość
-pawlo111
[Usunięty]

Wysłany: Pią Lip 07, 2006 08:20   potrzebuje pomocy Kupno Opel Calibra

chce kupic Calibre z tym ze facet ktory mi ja sprzedaje wziął ja w rozliczeniu i ma umowe kupna sprzedazy IN BLANCO i tam ma wpisac moje dane i ma byc podobno git.
Tyle ze ja sie nie znam na tym i niewiem zabardzo o co chodzi i sie boje...
Moze to ktos mi wyjasnic???

Geppetto
Porządkowy
Opel Tigra
Model Opla : Astra II

red devil 
burgund red :)

Model Opla : Calibra C20NE:)V8:)

Punkty zdobyte: 1
Wysłany: Pią Lip 07, 2006 09:42   

-pawlo111, moim zdaniem powinno być wszystko ok, poprostu będzie tak jakbyś kupił ją od poprzedniego właściciela ;) Oczywiście posprawdzaj wszystkie dokumenty, numery, zrób diagnostyke, czy nie była cięta, spawana i jeśli wszystko gra i autko ma pełną dokumentacje to bez obaw ;) Życzę udanej transakcji :)

zibi 
33FFFF

Model Opla : astra G 1,6 8V

Punkty zdobyte: 5
Wysłany: Pią Lip 07, 2006 15:35   

-pawlo111, Praktycznie większość handlarzy tak sprzedaje,żeby nie tracić forsy na opłaty.Jak się boisz to skontaktuj się z prawowitym właścicielem,Bo może być różnie,np. auto jest z komisu i za 2 dni właściciel ucieka na Bahamy ,a tobie zabiorą i zostaniesz na lodzie.Ja bym zadzwonił i się upewnił.

-pawlo111
[Usunięty]

Wysłany: Sob Lip 08, 2006 13:04   

gosc tak gadal jak wy ale jak zaproponowalem wymiane oleju na probe i wjazd na kanal zeby obejrzec spod to sie zastanawial i zaczal krecic ze olej dopiero co byl wymieniany.
Nie chcial pomoc w niczym. Nie pojechal by ze mna na policje zeby sprawdzic. Nie podal numer rej.autka i danych wlasciciela. A na koniec powiedzial ze pan chyba tego auta nie kupi.... :shock:

no i go olalem :!:

kupilem opla Astre kombi z 95r 1.6 z gazem. Kolor kameleon( granat, zielen, fiolet)
od konkretnego sprzedajacego ktory udostepnil mi wszystko co wiazalo sie ze sprawdzeniem autka :wesoly:
pozdro i dzieki za pomoc.

Geppetto
Porządkowy
Opel Tigra
Model Opla : Astra II

4x4 c20let
[Usunięty]

Wysłany: Czw Lip 13, 2006 17:51   

16v albo turbo

Odpowiedz do tematu