Przesunięty przez: holcu Wto Gru 25, 2007 22:42 |
|
| Autor |
Wiadomość |
-pawlo111 [Usunięty]
|
Wysłany: Pią Lip 07, 2006 08:20 potrzebuje pomocy Kupno Opel Calibra
|
|
|
chce kupic Calibre z tym ze facet ktory mi ja sprzedaje wziął ja w rozliczeniu i ma umowe kupna sprzedazy IN BLANCO i tam ma wpisac moje dane i ma byc podobno git.
Tyle ze ja sie nie znam na tym i niewiem zabardzo o co chodzi i sie boje...
Moze to ktos mi wyjasnic??? |
|
|
|
 |
|
Geppetto
Porządkowy
Model Opla : Astra II
Wiek: 42 Dołączył: 23 Gru 2003 Posty: 4262 Skąd: Internet 
|
|
|
|
|
red devil
burgund red :)

Model Opla : Calibra C20NE:)V8:)
Punkty zdobyte: 1
|
Wysłany: Pią Lip 07, 2006 09:42
|
|
|
-pawlo111, moim zdaniem powinno być wszystko ok, poprostu będzie tak jakbyś kupił ją od poprzedniego właściciela Oczywiście posprawdzaj wszystkie dokumenty, numery, zrób diagnostyke, czy nie była cięta, spawana i jeśli wszystko gra i autko ma pełną dokumentacje to bez obaw Życzę udanej transakcji |
|
|
|
 |
zibi
33FFFF

Model Opla : astra G 1,6 8V
Wiek: 40 Dołączył: 06 Cze 2006 Posty: 3372 Skąd: Pobiedziska Punkty zdobyte: 5
|
Wysłany: Pią Lip 07, 2006 15:35
|
|
|
| -pawlo111, Praktycznie większość handlarzy tak sprzedaje,żeby nie tracić forsy na opłaty.Jak się boisz to skontaktuj się z prawowitym właścicielem,Bo może być różnie,np. auto jest z komisu i za 2 dni właściciel ucieka na Bahamy ,a tobie zabiorą i zostaniesz na lodzie.Ja bym zadzwonił i się upewnił. |
|
|
|
 |
-pawlo111 [Usunięty]
|
Wysłany: Sob Lip 08, 2006 13:04
|
|
|
gosc tak gadal jak wy ale jak zaproponowalem wymiane oleju na probe i wjazd na kanal zeby obejrzec spod to sie zastanawial i zaczal krecic ze olej dopiero co byl wymieniany.
Nie chcial pomoc w niczym. Nie pojechal by ze mna na policje zeby sprawdzic. Nie podal numer rej.autka i danych wlasciciela. A na koniec powiedzial ze pan chyba tego auta nie kupi....
no i go olalem
kupilem opla Astre kombi z 95r 1.6 z gazem. Kolor kameleon( granat, zielen, fiolet)
od konkretnego sprzedajacego ktory udostepnil mi wszystko co wiazalo sie ze sprawdzeniem autka
pozdro i dzieki za pomoc. |
|
|
|
 |
|
Geppetto
Porządkowy
Model Opla : Astra II
Wiek: 42 Dołączył: 23 Gru 2003 Posty: 4262 Skąd: Internet 
|
|