Model Opla : Astra G kombi
Wysłany: Sob Kwi 21, 2007 14:49 Poznań
1. Nazwa Warszatu Opel Serwis-Części R.S. Skrzypek
2. Dane adresowe ul. Stróżyńskiego 19; 60-688 Poznań, (Piątkowo blisko wież telewizyjnych przy stacji Orlenu)
7. Opis
wymieniałem klocki hamulcowe przód i tył. Zapytano mnie czy chcę tanie czy dobrej jakości klocki=droższe - doradzono markę (textar). Ku mojej uciesze właścieciel warsztatu jeździ takim samym modelem asterki jak moja (sam warsztat jak nazwa wskazuje specjalizuje się w Oplach). Obsługa w porządku, zadzwoniono do mnie po skończonej wymianie. Ceny może nie są najniższe raczej średni poziom cenowy, ale na pewno znają się na Oplach. Po wymianie klocków hamulce sprawują się świetnie.Byłem tam po raz pierwszy i w razie konieczności na pewno tam wrócę (warsztat ten polecili mi moi znajomi). W tym warsztacie zajmują się wszystkim (mechanika. elektryka, blacharstwo, lakiernictwo).
Ostatnio zmieniony przez geralt102 Pon Kwi 30, 2007 14:05, w całości zmieniany 1 raz
Geppetto Porządkowy Model Opla : Astra II
Wiek: 42 Dołączył: 23 Gru 2003 Posty: 4262 Skąd: Internet
HP: 419/2333
18%
MP: 751/1114
67%
EXP: 81/99
81%
yel1 [Usunięty]
Wysłany: Sob Kwi 21, 2007 19:48
A czy oni zajmuja sie tylko mechanika,czy elektryka tez??
Pracowałem na praktykach w Szpocie w Poznaniu na ul. Kórnickiej.
Od kuchni naprawde nie wygląda to super.
Do tego te metody, jak wcześniej opisywane - jeżeli czegoś nie umiem to zrobi się młotem.
Mam pytanie co do serwisu ASO w suchym lesie?
Ojciec chce tam serwisować teraz swoją vecktre i jestem ciekaw opini?
Model Opla : Astra II 2.0 DTI
Wysłany: Pon Kwi 14, 2008 17:36
witam czy podłączają tam asterke do kompa . bo mojej się już należy i właśnie szukam jakiegoś dobrego serwisu. wiecie może coś o "Gekocars" ul. Główna 23 w Poznaniu http://www.gekocars.pl/index.html
_________________ pozytywnie ***nie bluźnij!***
bigmen Model Opla : Zafira
Wysłany: Nie Maj 04, 2008 10:56
Ja dałem moją Zafirkę do nich zaraz po sprowadzeniu na przegląd i wymianę częsći . Wcześniej dawałem astrę . Jestem zadowolony z ich usług , a ceny bardzo przystępne .
Chłopaki zajmują się również tuningiem .
Model Opla : Astra II 2.0 DTI
Wysłany: Pon Maj 05, 2008 00:15
bigmen napisał/a:
Ja dałem moją Zafirkę do nich zaraz po sprowadzeniu na przegląd i wymianę częsći . Wcześniej dawałem astrę . Jestem zadowolony z ich usług , a ceny bardzo przystępne .
Chłopaki zajmują się również tuningiem .