Opel Astra
opel
Opel-Strona Główna Szukaj w Opel24 Grupy w Opel 24 Opel24 Faq Rejestracja w Opel Profil Prywatne Wiadomości w Opel
Opel Astra Opel Forum Corsa Opel Opel Tigra Tigra Team Opel Corsa Opel 24 Astra Opel Astra Opel Vectra

Poprzedni temat «» Następny temat
problem ubytkiem plynu chlodniczego
Autor Wiadomość
marcino12
[Usunięty]

Wysłany: Czw Paź 18, 2007 20:33   problem ubytkiem plynu chlodniczego

Mam astre 1.6 benzyne.Ubywal mi plyn oddalem do mechanika ktory stwierdzil ze to uszczelka- z rury wyplywala ciecz.po wymianie okazalo sie ze czujnik temp. tez jest do wymiany.Wymienil go ale samochod grzal sie dalej i zauwarzylem ze cieknie z chlodnicu.kupilem uzywana ale sprawdzana.wymienil ja. i co pompa cieknie czy moze byc to mozliwe ze jest inna przyczyna niz to ze mechanik zle ocenil usterke i zaczol od zlej strony bo ja juz tego nie rozumiem.

Geppetto
Porządkowy
Opel Tigra
Model Opla : Astra II

roli 

Model Opla : astra c14nz :)

Punkty zdobyte: 0
Wysłany: Sob Paź 20, 2007 13:41   

a pod samochodem od strony pasarzera nie miałes plamy z płynem chłodzącym??? jesli miałes wystarczyło sie schylic i bys wiedział ze cieknie z silnika kolo rozrzadu czyli pompa a jak tam jest sucho to ide dalej. a w kabinie miałeś sucho??????bo jak nie to uszczelki z nagrzewnicy ci mogły puszczac a poza tym wiecej wskazuwek znajdziesz na postach powodzonka.

Odpowiedz do tematu