geryk Model Opla : Kadett
LPG: Tak
Wysłany: Wto Maj 13, 2008 20:19 Problem z (chyba) sprzęgłem
WitaM!
Moj problem polega na tym ze wrzucajac jedynke samochodzik praktycznie stoi w miejscu wrzucajac inne biegi jest tak samo. obroty po wcisniewciu pedalu gazu sa wysokie a on dalej stoi:/ podejrzewam ze to sprzeglo albo docisk. Przed chwila poodjechalem do znajomego który ma troszeczke pojecia o mechanisce ale nie zastalem go w domku. wrACAJAC MUSIALEM GO PCHNąC ZEBY ROZPEDZIC I DOPIERO Z PREDKOSCIA 20KM/H DOJECHALEM DO DOMKU:)
Jesli to tarcza albo docisk tro mam pytanko. Czy komplet od modelu z silnikiem 1.6D bedzie pasował do mojego benzyniaka 1.3?? jesli nie to czym roznią sie tarcze od roznych modeli??
z gory dzieki:)
Poprawiłem tytuł, lord_wiader
Ostatnio zmieniony przez lord_wiader Wto Maj 13, 2008 21:06, w całości zmieniany 1 raz
Geppetto Porządkowy Model Opla : Astra II
Wiek: 42 Dołączył: 23 Gru 2003 Posty: 4262 Skąd: Internet
Witam nic ci nie bedzie pasowac musisz kupic nowe wydatek nie jestem pewien ale około 500 zeta ale wydaje mi sie ze tylko zdarłes na maxa tarcze to około 150 zeta